Alege-mi sufletul rănit

Alege-mi sufletul rănit

63.4K Reads 1.3K Votes 6 Part Story
Dakota Edits By DakotaFurtwangler Completed

Fosta "Alege-mă" 

O noapte, o casă, o grămadă de adolescenți şi un joc de „adevăr sau provocare", după toate aceste lucruri viața Penelopei se schimbă. La petrecerea organizată de verişorul său, ea este obligată să joace şi să accepte provocarea lansată de către unul dintre prietenii ei. Provocarea primită include curajul de a-și face un tatuaj la alegere, însă nimeni și nici ea nu se aștepta să aibă curajul necesar pentru a răspunde prompt provocării. Mersul la salonul de tatuaje din centrul orașului Tucson, îi scoate în cale pe Harlow, Wing şi Xing Thabo. Trei frați vitregi ce dețin salonul de tatuaje şi lucrează acolo de ani buni. Însă demersul lucrurilor devine din ce în ce mai complicat când, adolescenta, se pricopsește aproape mai tot timpul pe cap cu frații Thabo. 

Când trecutul Penelopei se ivește pe neașteptate, împreună cu „cei trei mușchetari" aceasta va încerca să îngroape odată și pentru totdeauna tot răul cauzat de către Dwayne - omul căruia șatena îi datorează o parte din viața sa, și, totodată, îi dorește moartea cu orice preț.

Prin prisma petrecerii timpului cu frații Thabo, fiecare se atașează în diferite moduri de aceasta, însă nici ea nu este mai prejos. Când sentimentele încep să o învălmășească, alegerea sa constă în trei caractere diferite, care-i conferă siguranța, liniștea și nu în ultimul rând, iubirea.