Malik Brothers

Malik Brothers

460K Reads 16.2K Votes 70 Part Story
Malia Kozlov By MaliaKozlov Updated Dec 02

[PRIMA CARTE DIN SERIA MALIK BROTHERS-2016]

  ❞Îți jur că indiferent dacă relaţia noastră va fi pusă la încercare în cele mai cumplite moduri, ce simt pentru tine nu se va schimba niciodată, nici dacă va trebui să îmi dau viaţa pentru a-ți arăta asta.❞

  Când Jennifer Malik pleacă împreună cu fratele său și cu ceilalți patru prieteni ai lui, în mica lor aventură de o vară în lume, lucrurile încep să se schimbe. Glumeața și nepăsătoarea adolescentă avea să treacă, într-un timp nebunește de scurt, la un stil de viață care până atunci nu o definise.

  O persoană care la început îi era indiferentă și nu îi trezise niciun interes, se dovedește a fi mai mult decât ce pare. Posesivul și uneori obsesivul Harry, colegul lui Zayn, avea deja alte planuri pentru vacanța de vară, planuri care o includeau și pe Jennifer.

  Și deși la început totul era doar o joacă, constând doar în setea lui Harry de posesivitate, putere și companie, duce la ceva cu totul diferit. După ce este târâtă în jocul murdar și deloc amuzant al lui Harry și după ce viața ei părea să fie din ce în ce mai rea, Jennifer descoperă că un singur lucru o mai ține întreagă și departe de a se pierde pe sine, și anume iubirea pentru băiatul care până atunci o secase de energie. Harry.

  Numeroase persoane, lacome și dornice de a profita de reputația lui Harry, intervin între ei, dar un lucru era clar: Harry nu avea să permită nimănui să o rănească pe fata pe care o iubea din toată inima lui, chiar dacă el însuși făcea asta. Secrete oribile din trecutul lui Harry ies la suprafaţă, terminandu-l pe el, singura lui speranţă în a-şi reveni fiind chiar Jennifer care pe zi ce trece rămânea fără puterea de a mai lupta. Iar când Harry realizează lucrul ăsta, recurge la un lucru care o va termina, atât fizic, cât și psihic pe ea.

Cover by: @fxrtunaa
©MaliaKozlov

Cap de oaie OMG morrrrr.... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
emmaziizy emmaziizy May 22
dupa ce se exteriorizeaza atat si tipa la el, il mai roaga si frumos, mor 😂😂😂😂😂
leeawalkerNatt leeawalkerNatt Dec 05, 2015
O my Gosh e cel mai super film
               Mama mi-a zis ca am innebunit-o cu filmul ăla =))
               L-am vazut de cel putin 5 ori
leeawalkerNatt leeawalkerNatt Dec 05, 2015
Nu inteleg de ce m-au luat caldurile la partea cu sărutul =)) ca sa nu zic direct excitată =))
leeawalkerNatt leeawalkerNatt Dec 05, 2015
La partea aia cu "nu-mi vei placea" ăhm..... nu prea sunt de-acord