Rătăcirea

Rătăcirea

470K Reads 16.6K Votes 71 Part Story
H. By MaliaKozlov Updated Dec 30, 2016

❞Îți jur că indiferent dacă relaţia noastră va fi pusă la încercare în cele mai cumplite moduri, ce simt pentru tine nu se va schimba niciodată, nici dacă va trebui să îmi dau viaţa pentru a-ți arăta asta.❞

  Când Jennifer Malik pleacă împreună cu fratele său și cu ceilalți patru prieteni ai lui, în mica lor aventură de o vară în lume, lucrurile încep să se schimbe. Glumeața și nepăsătoarea adolescentă avea să treacă, într-un timp nebunește de scurt, la un stil de viață care până atunci nu o definise.

  O persoană care la început îi era indiferentă și nu îi trezise niciun interes, se dovedește a fi mai mult decât ce pare. Posesivul și uneori obsesivul Harry, colegul lui Zayn, avea deja alte planuri pentru vacanța de vară, planuri care o includeau și pe Jennifer.

  Și deși la început totul era doar o joacă, constând doar în setea lui Harry de posesivitate, putere și companie, duce la ceva cu totul diferit. După ce este târâtă în jocul murdar și deloc amuzant al lui Harry și după ce viața ei părea să fie din ce în ce mai rea, Jennifer descoperă că un singur lucru o mai ține întreagă și departe de a se pierde pe sine, și anume iubirea pentru băiatul care până atunci o secase de energie. Harry.

  Numeroase persoane, lacome și dornice de a profita de reputația lui Harry, intervin între ei, dar un lucru era clar: Harry nu avea să permită nimănui să o rănească pe fata pe care o iubea din toată inima lui, chiar dacă el însuși făcea asta. Secrete oribile din trecutul lui Harry ies la suprafaţă, terminandu-l pe el, singura lui speranţă în a-şi reveni fiind chiar Jennifer care pe zi ce trece rămânea fără puterea de a mai lupta. Iar când Harry realizează lucrul ăsta, recurge la un lucru care o va termina, atât fizic, cât și psihic pe ea.

Copertă: @LouisaAston

NoName323 NoName323 Dec 31, 2016
Nu ar fi trebuit sa fie "Da, de ce ar fi ceva in neregula" ? :))))
RoxanaHale RoxanaHale Jan 30, 2016
Cap de oaie OMG morrrrr.... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
emmaziizy emmaziizy May 22, 2016
dupa ce se exteriorizeaza atat si tipa la el, il mai roaga si frumos, mor 😂😂😂😂😂
leeawalkerNatt leeawalkerNatt Dec 05, 2015
O my Gosh e cel mai super film
               Mama mi-a zis ca am innebunit-o cu filmul ăla =))
               L-am vazut de cel putin 5 ori