[c] 299 Hari Bersama Abang Hot

[c] 299 Hari Bersama Abang Hot

94.2K Reads 6.6K Votes 124 Part Story
• pineapplecat • By kucingnenas Completed

[short chapters] 🌹 Walaupun aku tak ada niat pun nak suka dekat dia, makin banyak peristiwa aku dan dia yang bagi aku bukanlah satu kebetulan. 🌹

Sampai satu masa, berlakunya heartbreak, kawan makan kawan, unexpected approach dan sebagainya yang membuatkan aku terfikir, mungkin dia sudah menjadi orang yang istimewa dalam hidup aku.

Tapi aku ada had masa 299 hari sahaja. 

299 hari yang aku ada untuk luangkan bersama dia, mungkin akan berakhir lebih cepat daripada apa yang disangka. 💃

98% kisah benar

HIGHEST RANKING #1 IN SHORT STORY (110117) (290517-300517) (030617-040617)
(080617) (220617) (200717) (310717) (210817)

(。-_-。) jangan expect terlalu banyak huhu. Cerita ni pasal crush aku je...

  • cheesy
  • comedy
  • crush
  • crushproblems
  • funny
  • insecure
  • lawak
  • lelakitinggi
  • malay
  • pemalu
  • pt3
  • romance
  • sekolahmenengah
  • spm
  • stalker
  • teenfiction
  • tepuksebelahtangan
  • truestory
  • unrequitedlove
rania_j rania_j Jun 11
Sya pun baru perasan kewujudan DIA (Abg senior) tu masa dia dah form 5😭🙇