For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
[editing] 299 Hari Bersama Abang Hot

[editing] 299 Hari Bersama Abang Hot

115K Reads 7.3K Votes 115 Part Story
• pineapplecat • By kucingnenas Completed

Kalau kau ada crush kau akan buat apa?

A. Bagi surat cinta kat dia
B. Bagi nickname pelik-pelik kat dia
C. Mesej dia pastu cakap tak sengaja hantar mesej tu (nak menipu pun agak-agak la)
D. Confess terus kat dia
E. Semua di atas


[short chapters] [true story]
#1 IN SHORT STORY 2017: 11january, 29may, 30may, 3june, 4june, 8june, 22june, 20july, 31july, 21august

(。-_-。) jangan expect terlalu banyak huhu. Cerita ni pasal crush aku je...

All rights reserved @kucingnenas 2017
Cover @redvelvet.smtown ig

Note: sekarang ni aku tengah edit. Jadi kalau nama chapter macam pelik2 tunggang terbalik ke apa, sorry eh! Harap tak ganggu korang.

  • cheesy
  • comedy
  • crush
  • crushproblems
  • funny
  • insecure
  • lawak
  • lelakitinggi
  • malay
  • pemalu
  • pt3
  • romance
  • sekolahmenengah
  • shortstory
  • spm
  • stalker
  • teenfiction
  • tepuksebelahtangan
  • truestory
  • unrequitedlove
flowrough flowrough Jun 05, 2017
Aku pun suka july juga! My birthday is on 1st of July! Yeayyyyy
Angelice_ Angelice_ Nov 29, 2016
Walaupun kau taknak tahu tapi crush dan bias aku kebanyakkannya lahir bukan April lalala
TrisyiaAz TrisyiaAz Dec 05, 2016
Btw sebelum aku baca lebih lanjut dlm ni ada character aku tak? Hahahaha