R U Mine?

R U Mine?

25.5K Reads 1.6K Votes 18 Part Story
Hjzr_Bia By Hjzr_Bia Updated Dec 25, 2017

Egy lány aki nem igazán van magával tisztában. Csak annyit tud, hogy gyerekkora óta szerelmes egy olyan srácba, aki eddig nem igazán vette észre, de most felbukkant az az eshetőség is, hogy a fiú direkt hagyta figyelmen kívül az érzéseit. Egyenlőre titok hogy miért... A lány bonyolult kapcsolatba került egy tanárával, az ügy lezárult, ám amit senki sem tud, hogy a lányt nem csak testileg, de lelkileg is bántalmazta. Stacy -a lány akiről ezidáig szó volt, erős, erősebb mint bárki. A fiú nélkül egyedül kell megküzdenie a démonjaival, amik eléggé meggyőzőek tudnak lenni, ha hagyja.

Egy srác, aki szülők és család nélkül nőtt fel. Nem hiszi, hogy szeretetre méltó, ezért lök el mindenkit maga mellől. Nehéz, gyötrelmes küzdelmek árán kikerült a Round-ról, az árvaházból, és a saját poklának hitt helyről. Családot szerzett magának, és mivel ők az egyetlenek számára, vigyáz rájuk. De a Round újra meg újra beszippantja, és belátja, hogy ebből soha nem lesz kiút. Bonyolult, viharos érzései vannak Stacy felé, és mintha minden rendben lenne.. De felbukkan egy lány. Egy lány akit soha nem ismert. És összekuszál mindent. 

Michelle és Jimmy történetét megismerhettük már, de most Stacy és Oliver következik. 

Mi történik Stacy bátyjával? Miért lézeng depressziósan az anyja? Ki az a lány aki felbukkant Oliver életében és mindent romba döntött? Mi lesz Jesse-vel és Beatrice-szel miután bekövetkezik az, amire senki sem számított? Michelle és Jimmy továbbra is együtt maradnak? Jeremy megmenekül egy "túl jó" lánytól?Stacy és Oliver vajon belátja, hogy csak úgy uralhatják a káoszt ami kialakult, ha először megoldják a kettejük között lévő bonyodalmakat?

Minderre választ kaphattok a történetben:)

A Flares c. Történet második évada. Oliver és Stacy története.

 • hendersontestvérek
 • másodikévad
 • oliver
user75154603 user75154603 Aug 14, 2017
Sziasztok tudom,hogy ez nem ide tartozik de ha gondoljátok olvassátok el remélem tetszeni fog: www.wattpad.com/455922054-egy-dilis-csaj-élete-első-rész
               Reply
               
               dilis-csaj-élete-első-rész
Bookalkoholicgirl11 Bookalkoholicgirl11 Nov 23, 2016
Véégre! Már mióta vártam ezt! Ez a rész is a többi írásodhoz hasonlóan tökéletes. Biztos vagyok benne, hogy ez a történet is ugyan olyan jó lesz mint a Flares. Imádoom!
adorcika adorcika Nov 21, 2016
:D Huhú! :D De gonosz vagy! :P Egy ilyen részlettel kezdeni... :D
MynameisAnonymGirl MynameisAnonymGirl Nov 23, 2016
Vááááá ez ez ez ez ez ez ez ez ez ez annyira vááááá és vááááá és ahw meg vááááá 
               
               Jól vagyok xd 
               
               Hihetetlen jól lett ez az évad IS. 
               Nagyon várom a folytatást!! 😍