[C] Witch Spell | Taehyung

[C] Witch Spell | Taehyung

98.7K Reads 13.8K Votes 29 Part Story
.--- .--- -.- By niijjk_ Completed

"Cuba magic raspberry spell.."

"M-Magic.... rasp.... apa?"

"Yes... the legendary supersonic hypertonic magic rapsberry spell..."

___________________________________

START 16112016
END 04042017

  • bts
  • cerpen
  • cute
  • fanfiction
  • fantasy
  • korea
  • kpop
  • love
  • malay
  • melayu
  • novel
  • random
  • romance
  • shortstory
  • taehyung
  • wattys2017
haoda- haoda- Feb 03
Pehh ini semua membuatkan aku ngantok ni aku bukan pemalas tapi semua penuh buku malas baca
Kalo umh aq ade library mcm ni, aq sanggup x kuar gi mne². Duduk dlm tu jer hahaha
ezaty07 ezaty07 Jun 04, 2017
Bestnya ade perpustakaan kat rumh. Memg aq x kluar dri situ😂😂 Buku novel harry potter
sugathron04 sugathron04 Dec 09, 2017
Best gile wei.....aq pling teringin nk ade rumah yg ade library.Lgi2 kalau dlm tu ade novel melayu,science fiction, novel english macam dork diaries,the school for good and evil,harry potter.mmang dh jdi gila aku dibuatnya.Lagi syok ade majalah epop plus poster bts and kalendet kpop
kihan03 kihan03 Jun 10, 2017
Bestnye library tu..lagi lagi kalau ade buku kimia ke sastera ke..confirm tak keluar bilik..😻😻
syhtae syhtae Nov 06, 2016
Eh, ni MACAM dlm satu episod cite Running Man la,, hahahshdhewhwh 😂 slh, jgn kcm lol,,,,,,,,