My Rude Neighbour S. 2

My Rude Neighbour S. 2

11.4K Reads 1.6K Votes 19 Part Story
sweet_ryan By sweet_ryan Updated Nov 04, 2016

Orang cakap cinta pertama selalunya bermula dengan pertemuan yang indah. yang membahagiakan dan menyenangkan. Tapi, kenapa dia boleh jatuh cinta dengan jirannya yang menyakitkan hati!!

   "kau ke yang menyanyi semalam.. patutlah anjing aku menyalak tak henti-henti. anjing aku konfius mana satu suara kau mana satu suara hantu."-Yoongi

    jatuh cinta. Jihyo tak pernah sangka yang dia akan terjatuh suka pada jirannya yang jauh lebih dewasa dari dia. lebih teruk lagi, lelaki itu merupakan anak kawan appanya.

    Ok.. tak teruk sangat. tapi yang teruknya bila...

    "Oh ya, apa kata kalau kamu ajar anak uncle. Ya lah kan... kamu kan budak bijak.."-Encik Song

     Ya. Dia terpaksa menghadap muka lelaki itu setiap hari selepas appanya menyuruhnya belajar dengan Suga! lelaki bengis yang tak ada perasaan. aissh...

     Namun, apabila dipaksa-paksa.. hubungan mereka jadi rapat. Malah, Yoongi juga keliru dengan perasaannya terhadap Jihyo.

     "aku keliru. betul ke, aku sukakan perempuan yang jauh lebih muda dari aku?"

    Umur jadi penghalang. 7 tahun perbezaan mendatangkan kerisauan pada Yoongi. Tapi,... siapa tahu tentang masa depan..

    "kau Jahat! kau buat aku tunggu kau!"-Jihyo

    "I have a wife!"-Yoongi.

♔♔♔

you will hate me...-Author Ryan.

NaMolla_ NaMolla_ Oct 15, 2016
Cite ni best tapi pliss jgn buat yoongi mati lagiiii😭😭
nuramirahabdulkarim nuramirahabdulkarim Oct 15, 2016
Huaaa exited gila bila dapat tahu cerita ni dah publish hilang kebosanan anyway bab 1 ni best hahahaahahah rasa dah terkena virus chanyeol gembira tak terkata
Minizzy_ Minizzy_ Oct 15, 2016
Lol ayat Jihyo deep. Ttbe rse kejam plk kt Yoongi. Ahakk😂
-youngjiminniebae- -youngjiminniebae- Oct 15, 2016
Best lah!!! Finally author buat pon season 2 untuk cerita ni