One million reasons

One million reasons

77.9K Reads 7.6K Votes 27 Part Story
Oana By OanaNinaaa Updated 2 days ago

" I'm giving you one million reasons to stay."

Angelina și Dylan, două caractere diferite, doi oameni cu personalități opuse și totuși, nu au găsit pe nimeni altcineva care să-i completeze în același mod în care ei se întregesc.

Prieteni din copilărie, cei doi au fost de nedespărțit. Din păcate pentru Angelina, timpul nu stă în loc. Ajunși la vârsta de paisprezece și cincisprezece ani, fata realizează că nimic nu mai e cum a fost odată. În timp ce Dylan s-a transformat într-un tânăr șarmat, glumeț și adorat de toate fetele, Angelina a rămas aceeași fată timidă și temătoare din fire, și de parcă asta nu era de ajuns, problemele pubertății o lovesc din plin, astfel știrbindu-i și ultima fărâmă de încredere pe care o avea în ea. Cu toate acestea, Dylan nu a dat-o la o parte din viața lui, însă tot ceea ce ei construise în ultimii ani, se transformă în cenușă în clipa în care Angelina descoperă care este de fapt părerea lui despre ea.

Fără să-i dea o explicație, Angelina dispare din viața lui Dylan, lucru care pe el îl pune rău pe gânduri, dar nu pentru mult. Anii trec, lucrurile se schimbă, oamenii se schimbă, la fel și înfățișarea, pentru că nimic, dar nimic nu durează o eternitate, în special niște sentimente nutrite în copilărie, dar oare, așa să fie?

RamonaD80 RamonaD80 Oct 15, 2016
Început promițător, îmi place😙. Cu siguranță Angelina o să devină o bombă sexy😊peste ani, iar Dylan cu siguranță nu o va mai recunoaşte😆. O să fie o carte pe care nu o voi uita cu una cu două☺😊. Pupic8❤😙👄👄❤😙
BiianccaE BiianccaE Feb 03
Minte perversă am.“de-a o face”. M-am gândit la ... Of :))
Natsumezaka Natsumezaka Oct 14, 2016
Da-mi un ghiont caci am ramas cu privirea atintita la ecran. Deja imi place. :> Deja vad ce diva sexy si inteligenta va iesi din Angelina.
roxyfoxy61 roxyfoxy61 Nov 09, 2016
Un început bun e ce te face să vrei să continui. Al tau promite o poveste așa cum ti- o dorești....sa nu o uiți cu una cu două. Lasă frâu liber imaginației, pune un strop de pasiune în ce faci si...așteptăm continuarea povestii 😉
Adina_N74 Adina_N74 Oct 24, 2016
Frumos inceputul si cat de dureroase sunt vorbele spuse de oameni despre care crezi cu totul altceva dar care defapt sunt doar prefacuti.
               Cunosc sentimentul si stiu cum te poti simti in acele clipe.
Kill-Em Kill-Em Oct 29, 2016
Heii, daca vrei un trailer poti apela la noua mea carte de trailere #KillTrailersForWattpad