NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Tak Mampu Melepaskanmu

Tak Mampu Melepaskanmu

21.8K Reads 979 Votes 9 Part Story
A P R I L L By Cik_Aprill Updated 4 days ago

Sesuatu perkara yang membawa Dhia Umairah masuk dalam kehidupan Dazrin Uzair. Bukan keinginannya, bukan juga kemahuannya. Namun, apakan daya takdir telah menetapkan.

"I ada tawaran untuk you. Be my sex partner? I will pay you twofold."- Dazrin Uzair.

"Maaf Encik, saya bukan perempuan murahan!"-Dhia Umairah

Namun begitu, ada sesuatu yang membuatkan dia harus menerima cadangan bodoh Dazrin itu. Sesuatu yang akan membinasakan dirinya sendiri. Katanya, dia tidak akan jatuh cinta dengan Dazrin tapi baru dua bulan usia perkahwinan dia sudah tewas dengan godaan lelaki itu. Dia akui dia sudah jatuh cinta. Tetapi bagi Dazrin dia hanyalah perempuan simpanan.


Perkahwinan yang dirahsiakan akhirnya terbongkar. Fitnah yang ditaburkan pada Dhia Umairah telah mengaburkan mata Dazrin.

"Kau memang perempuan murahan!"-Dazrin Uzair.

NazihahTajuddin NazihahTajuddin Oct 22, 2016
Harap cite apa salahku ade lgi sambungan .. update lmbt2 pon xpe asal jgn stop
captain_d_joy captain_d_joy Oct 15, 2016
BEst gak..  Bila nk update lagi ni..  Tak sabaq dh nk baca lagi😂😂😂😂😂
Kyuziziwife Kyuziziwife Oct 16, 2016
👍👍👍👍...akan stia mnggu..apa salahku da mmg setia dr dlu..so berusaha dear..haahahah
sabariah011 sabariah011 Oct 14, 2016
Kalau ikutkn dr prolog cite ni memanglh best.  Kalau boleh terusknlh update dn carilh idea supaya cite ni jd lebih menarik.    Jgnlh separuh jln aje ye author kalau balik buatlh yg terbaik utk cite ni. Best. Teruskn usaha
Aininn99 Aininn99 Oct 16, 2016
Bestttt !!! Tp jangan stop kan cite tuuu . Plisss siss😫😫😫😭😭😭😭
cikLebah cikLebah Oct 16, 2016
Hope tak stop kan cerita Apa Salahku. Eager betul nak tahu ending dia huhuhuhuuu. Moga terus diberi ilham ya! And utk story ni, prolog pun dah menarik. Keep it up ya!