NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[C]Wattpad +pjm

[C]Wattpad +pjm

112K Reads 22.5K Votes 43 Part Story
t a e l i u r By taeleleh- Completed

-这是我的第一次爱



+ pertemuan di wattpad . 


Dia kaki komen 

Dia kaki vote 

Dia SENPAI

 

+ bila aku mula start follow dia . Dia start kacau aku . pft wth dude . Tapi aku tak tahu kenapa , dia menarik perhatian aku , dengan dp Rambut warna kelabu ;)


#2 IN FANFICTION (5/12)



[ WARNING : CLICHE  ]




v o t e
c o m m e n t


Thanks to @ftnysna for a beautiful cover ! 


start : 131016
end : 131216

chiminuts- chiminuts- Nov 27, 2016
Ni bias first...Kdua jungkook ketiga si swag man...muahahahah😂😂😂
KimTaeyeon__ KimTaeyeon__ Dec 04, 2016
Ouh tolong vote dan baca certita saya ye ... Cerita yang dah lengkap
pimmai- pimmai- Nov 28, 2016
ya ya sayang sama-sama.apa salah kalau ayee vote cerita husband sendiri 😂😂😂👌
jiminiverse jiminiverse Nov 18, 2016
Kalau lah itu reality dan berlaku pada aku, YA ALLAH, AKU LAH ORANG PALING GEMBIRA DI DUNIA. HAHAHA
afymilyk_ afymilyk_ Dec 05, 2016
Meh aku sambung
                              
                              Biar kan kami tetap bersama didalam suka dan dukaa~
lmaotae- lmaotae- Oct 27, 2016
wattpad best,followers ramai,viewer,,ramai gila namatey,likers tak boleh diungkapkan😂😂