Wattpad +pjm

Wattpad +pjm

62.9K Reads 14.5K Votes 41 Part Story
❝ l e a v e ❞ By bwigyeom- Updated 15 hours ago

" this is my first love "



+ pertemuan di wattpad . 


Dia kaki komen 

Dia kaki vote 

Dia SENPAI

 

+ bila aku mula start follow dia . Dia start kacau aku . pft wth dude . Tapi aku tak tahu kenapa , dia menarik perhatian aku , dengan dp Rambut warna kelabu ;)


#2 IN FANFICTION (5/12)



[ WARNING : CLICHE  ]




v o t e
c o m m e n t


cover by ; @ichigoeika



start : 131016
end : -

97RedBTs99 97RedBTs99 Nov 27
Ni bias first...Kdua jungkook ketiga si swag man...muahahahah😂😂😂
skynet- skynet- Nov 10
alangkah bahagia kalau hot authors balas gini. asyik dibalas "tq" je
Shahfirdaus Shahfirdaus 4 days ago
Ouh tolong vote dan baca certita saya ye ... Cerita yang dah lengkap
pimmai- pimmai- Nov 28
ya ya sayang sama-sama.apa salah kalau ayee vote cerita husband sendiri 😂😂😂👌
Hyukisbae Hyukisbae Nov 18
Kalau lah itu reality dan berlaku pada aku, YA ALLAH, AKU LAH ORANG PALING GEMBIRA DI DUNIA. HAHAHA
ArinaJung57 ArinaJung57 4 days ago
Meh aku sambung
                              
                              Biar kan kami tetap bersama didalam suka dan dukaa~