[C]Wattpad +pjm

[C]Wattpad +pjm

100K Reads 20.8K Votes 44 Part Story
╰「 changwook 」╮ By healeriu- Completed

❝ this is my first love ❞


+ pertemuan di wattpad . 


Dia kaki komen 

Dia kaki vote 

Dia SENPAI

 

+ bila aku mula start follow dia . Dia start kacau aku . pft wth dude . Tapi aku tak tahu kenapa , dia menarik perhatian aku , dengan dp Rambut warna kelabu ;)


#2 IN ROMANCE (5/12)



[ WARNING : CLICHE  ]




v o t e
c o m m e n t


cover by ; @daestation



start : 131016
end : 131216

97RedBTs99 97RedBTs99 Nov 27, 2016
Ni bias first...Kdua jungkook ketiga si swag man...muahahahah😂😂😂
KimTaeyeon__ KimTaeyeon__ Dec 04, 2016
Ouh tolong vote dan baca certita saya ye ... Cerita yang dah lengkap
pimmai- pimmai- Nov 28, 2016
ya ya sayang sama-sama.apa salah kalau ayee vote cerita husband sendiri 😂😂😂👌
atokochem atokochem Nov 18, 2016
Kalau lah itu reality dan berlaku pada aku, YA ALLAH, AKU LAH ORANG PALING GEMBIRA DI DUNIA. HAHAHA
amuniera amuniera Dec 05, 2016
Meh aku sambung
                              
                              Biar kan kami tetap bersama didalam suka dan dukaa~
qyxxwalff_ qyxxwalff_ Oct 27, 2016
wattpad best,followers ramai,viewer,,ramai gila namatey,likers tak boleh diungkapkan😂😂