[ON-GOING] Train To Busan 부산 기차 (Book's Version)

[ON-GOING] Train To Busan 부산 기차 (Book's Version)

15.8K Reads 1.8K Votes 11 Part Story
킴민규 (KMG) By SuamikuKacakGila27 Updated Nov 16

Diadaptasi dari sebuah filem Train To Busan. Merangkumi semua scene yang sama di dalam filem tersebut. 100% sama dengan mobie cuma perbualan yang akan ditukar disebabkan filem yang saya tengok tak ada subtitle. Saya buat berdasarkan kefahaman saya. Maafkan saya kalau ada salah dan silap sebab ubah perbualan dan menjejaskan cerita sebenar. Harap maklum.

___________

Life or death survival begins...

-kuroneko -kuroneko Oct 28
Tapi mcm mn kijang tu dpt virus zombie? Saya dah ulang citer 'Train to Busan' hampir 8 kali tp x tau mcm mn kijang tu ada virus zombie..-_-||
@Teardrop_Girlz 
                              @SangHwa_Min 
                              @_hyun_yunzz 
                              @LianaRosella 
                              
                              Train to busan versi fanfic punya....jom baca guysss😄😄
LIM_JIAH LIM_JIAH Oct 22
Seram gile tgk zombie tgh gigit kat leher tu seram lagi dri vampire tu
LIM_JIAH LIM_JIAH Oct 22
Yg rusa tu ke sye tgk citer ni smpai separuh tpi terlepas tgk mula2 kat sek
frisyx frisyx Oct 14
KAK YANA ! OYEMJI SAITEDDNYAAA 😻😻💕💕 BARU PERASAN 😂😂
Qqarmy Qqarmy Nov 18
Tak sangka ada yg nk buat book's ver. Punya.. Aii dapat tengoj Train To Busan yg awal je.. Yg laki tu balik rmh rasenyer 😳