Isteri Tak Dicintai

Isteri Tak Dicintai

668 Reads 16 Votes 1 Part Story
Maggie Mei By MaggieMei665 Updated Oct 09, 2016

Mengisahkan Ardina Aisyah yang terpaksa ke malaysia kerana perlu melangsungkan sebuah perkahwinan yang tak diingini.. 
"Daddy, mom? Kenapa buat Dina macam ni? Dina tak nak kahwin..! Dina nak habiskan pelajaran Dina kat USA tu! "
"Daddy minta maaf, tapi inilah permintaan kawan daddy. Kawan daddy tu yang menyebabkan kita kaya sampai sekarang. Daddy berasa malu kalau tak balas jasanya"
"Tapi kenapa Dina? Rina kan ada? Kenapa mesti Dina, Daddy? "
"Sebab Dina je yang boleh bukakan hati Arris untuk perempuan. Sebab Dina je yang mampu ubah Arris. Sebab tu daddy pilih Dina. Sebab Dina kuat. "
"Dina masih muda, daddy. And Dina tak ready lagi untuk pegang tanggugjawab macam tu."

Arris Alwisha
seorang kaki perempuan, perempuan disekeliling pinggang. Pantang tak ada perempuan.Tapi bila dengar nak dikahwinkan dengan kawan papa dia.. perh melenting habis.. 
"No, papa! I will never marry her! "
"YOU WILL!!! "
"What happen if i don't want? 
"Kamu akan kehilangan jawatan kamu! '

Dan perkhawinan pun berlangsung. Bahagiakan Ardina? Berubahlah Arris dengan sikapnya?