NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Akulah.. ARYANA

Akulah.. ARYANA

341K Reads 2.3K Votes 16 Part Story
Mell Mariann By M_mariann Completed

Sinopsis : TERBIT APRIL (under TROP publication.) Dapatkan nanti! Rm24sm/Rm27ss

PERKAHWINAN aturan keluarga antara aku dan Hakim bukanlah seindah yang kuimpi walaupun dialah yang kupuja dalam mimpi indahku. Siapa sangka kisah silam waktu kecilku menghantuiku hingga ke detik itu. Malam pertama yang kusangka bahagia bertukar malam paling sengsara... 

"Kau jangan nak buat-buat tak faham. Kau bukan pertama yang aku tiduri! Cakap siapa yang ambil dara kau sebelum aku? Kau pergunakan aku? Kau jadikan aku pak sanggup? Cakap!" - Hakim
 
AYDAN, hadirnya dia memberi aku nafas baru. Di mana masih ada mentari yang sudi menyinari hidupku yang kelam. Di mana masih ada bahagia walau duka selalu menyapa.

"Arya, Aryana... Izinkan saya menghapus air mata awak. Kahwin dengan saya?" - Aydan

SEGALANYA indah. Aku dan Aydan. Namun...

"Dah terlambat perempuan. Aku dah cakap jangan cari fasal dengan aku. Kalau kau jadi bini aku baik-baik dulu, kau dah senang-lenang sekarang. Tapi kau degil! Kau menyundal! Perempuan sundal tempatnya di sini!" - Hakim.

"Cinta? Happy love story hanya untuk watak dalam drama. Dalam novel. Bukan orang macam kita. This is real life sayang. Kau takkan dapat bahagia yang macam kau harap tu. Face it!" - Haryani

"Aydan, kenapa awak tak cari saya? Adakah awak sudah lupakan saya?" - Aryana.

Aku menangis sendiri di dalam bath tub itu. Sememangnya aku tidak pernah tidur di sebelah lelaki yang melangganiku. Aku jijik. Jijik dengan apa yang aku lakukan!

"Tolonglah Aryana. Saya minta sangat... Tolonglah bagi peluang untuk kita bahagia. Bagi saya peluang untuk saya bahagiakan awak." - Aydan

MASIH layakkah aku yang hina ini untuk lelaki sebaik dia? Masih layakkah aku peroleh bahagia? Dan masih adakah cinta lagi setelah hidupku musnah akibat lelaki durjana dan cinta yang memeritkan?

Dah baca HAKIM... dah maafkan hakim... tapi nanti marah balik ngan hakim pulak kalau baca aryana ni....
jumilina jumilina May 04
author buat saya berdebar!  semoga saya kental baca ceritaaa author yang amazing! 😍😍😍😍
nurflwr nurflwr Jan 26
Dah baca dah ni secara silent reader,now I wanna vote :) great story! Mmg drastik habis.
esSSAArr esSSAArr Nov 28, 2016
Awatnya tak dpt noti ni dulu cehhhhhh xpasal2 hakim yg romantik tu jadi mangsa kecaman ku
mrandmrsnovel mrandmrsnovel Oct 27, 2016
Pemangsa kpd child abuse mmg x bole dmaafkn. Diorg ni mmg pedophile. X bole dmaafkn n patut dsisih oleh msyarakat