NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Akulah.. ARYANA

Akulah.. ARYANA

328K Reads 2.1K Votes 15 Part Story
Mell Mariann By M_mariann Completed

Sinopsis : TERBIT APRIL (under TROP publication.) Dapatkan nanti!

PERKAHWINAN aturan keluarga antara aku dan Hakim bukanlah seindah yang kuimpi walaupun dialah yang kupuja dalam mimpi indahku. Siapa sangka kisah silam waktu kecilku menghantuiku hingga ke detik itu. Malam pertama yang kusangka bahagia bertukar malam paling sengsara... 

"Kau jangan nak buat-buat tak faham. Kau bukan pertama yang aku tiduri! Cakap siapa yang ambil dara kau sebelum aku? Kau pergunakan aku? Kau jadikan aku pak sanggup? Cakap!" - Hakim
 
AYDAN, hadirnya dia memberi aku nafas baru. Di mana masih ada mentari yang sudi menyinari hidupku yang kelam. Di mana masih ada bahagia walau duka selalu menyapa.

"Arya, Aryana... Izinkan saya menghapus air mata awak. Kahwin dengan saya?" - Aydan

SEGALANYA indah. Aku dan Aydan. Namun...

"Dah terlambat perempuan. Aku dah cakap jangan cari fasal dengan aku. Kalau kau jadi bini aku baik-baik dulu, kau dah senang-lenang sekarang. Tapi kau degil! Kau menyundal! Perempuan sundal tempatnya di sini!" - Hakim.

"Cinta? Happy love story hanya untuk watak dalam drama. Dalam novel. Bukan orang macam kita. This is real life sayang. Kau takkan dapat bahagia yang macam kau harap tu. Face it!" - Haryani

"Aydan, kenapa awak tak cari saya? Adakah awak sudah lupakan saya?" - Aryana.

Aku menangis sendiri di dalam bath tub itu. Sememangnya aku tidak pernah tidur di sebelah lelaki yang melangganiku. Aku jijik. Jijik dengan apa yang aku lakukan!

"Tolonglah Aryana. Saya minta sangat... Tolonglah bagi peluang untuk kita bahagia. Bagi saya peluang untuk saya bahagiakan awak." - Aydan

MASIH layakkah aku yang hina ini untuk lelaki sebaik dia? Masih layakkah aku peroleh bahagia? Dan masih adakah cinta lagi setelah hidupku musnah akibat lelaki durjana dan cinta yang memeritkan?

mrandmrsnovel mrandmrsnovel Oct 27, 2016
Very2 good job author. Sis dh teruja sgt2 nk bca next chpter
heejabo heejabo Jan 21
Yeah this happens in real life bcs I've had read the same exact confession of how she was a pedophile's victim and was rapped by her closed peoples. Unfortunately. 💦😭😭 May Allah protects us from such abusers!
RatutheQueen RatutheQueen Dec 04, 2016
Knpa bnyk ayat yg berulang ulang lpas tu ada ayat yg tk pnuh..susah sikit nk fokus bacaan.
ciklengkuas ciklengkuas Jan 26
Dah baca dah ni secara silent reader,now I wanna vote :) great story! Mmg drastik habis.
CallMeAmarfi CallMeAmarfi Dec 24, 2016
Ala sedihnyer....2-3 ratus tu kira ciput ke? Dahsyat maintenance mak dia ni.
esSSAArr esSSAArr Nov 28, 2016
Awatnya tak dpt noti ni dulu cehhhhhh xpasal2 hakim yg romantik tu jadi mangsa kecaman ku