NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Young Woman

Young Woman

934 Reads 140 Votes 2 Part Story
アリナ By xthanas Updated Oct 10, 2016

.     Deși are douăzeci și opt de ani și este văzută ca o persoană respectabilă, în realitate, Agnes Robinson este încă o adolescentă confuză ce linge cutia de înghețată la finalul filmelor și adoarme cu televizorul deschis.
      Pentru că reflexele o lasă baltă în momentul nepotrivit, drept pedeapsă, este transferată de la departamentul de modă al revistei Young Woman la cel de design interior - cel mai mic, neimportant și prost clasat din întreaga clădire, locul în care toți ratații firmei sunt trimiși în momentul în care o dau în bară.
       Înainte să apuce să se plângă de noul ei statut, însă, primește invitație la reuniunea colegilor din liceu. O întâlnire mult așteptată cu prima ei iubire o face să realizeze că nu se află într-o poziție atât de rea, dorindu-și, în cele din urmă, să schimbe ceva atât la stilul ei de viață, cât și la propriul loc de muncă.

________________
Limbajul ar putea fi uneori...neadecvat, dar nu o să impun limită de vârstă pentru că oricum nu vă pasă niciodată de ea.

Sadulici Sadulici Oct 11, 2016
Wow 2 capitole și deja ești în top 5. Și știu că nu contează clasamentul sau cifrele fiindcă nu astea te fac o scriitoare bună dar spuneam și eu ca fapt divers.
_SavelievHe _SavelievHe Oct 12, 2016
Agnes e la fel de amuzanta si putin sarita de pe fix, poate chiar imi place mai mult de cea de acum. SI MA BUCUR CA A REVENIT. Mie oricum mi se pare ca scrii bine orice poveste :)) , dar parca-i mai coerent, mai liber stilul.
Ana_Love12345 Ana_Love12345 Oct 30, 2016
Foarte tare! Imi place mult, mult povestea! Vreau next-ul cand il pui? Stiu sunt un stres, dar o ador si daca o ador de la primul capitol, atungi fi sigura ca o voi iubi in continuare!
EvaMaes EvaMaes Oct 09, 2016
Povestea asta îmi plăcea mult, mai ales că erau Agnes și Zara în peisaj.
               Poate de data asta apuc să citesc mai multe capitole 😂😂
xenomorphius xenomorphius Oct 09, 2016
A fost hilar, amuzant. Eu nu neg, nu am citit povestea asta, dar chiar e catchy şi interesant contruită. (no, prologul, că nu am de unde ghici în astre ce se va mai întâmpla) Sper să ai timp să postezi şi pe aici. :) Succes cu licenţa!
DocendoDiscimus DocendoDiscimus Oct 11, 2016
Inteleg umorul, dar daca treci dincolo de el, sa stii ca Dumnezeu nu renunta la pacatosi.