Wanita Pujaanku

Wanita Pujaanku

732K Reads 13.7K Votes 17 Part Story
yruf By Meats- Completed

" I love you " its just a words ,
You believe that actions speak louder than words ,
So why are you asking ?

Put your trust on me. 

"Kau akan tahu suatu hari nanti." - Adam Muhammad Sanchez





Credit covers by @SmoresDeep

  • cintaafternikah
  • ego
  • husband
  • islam
  • islamic
  • muslimcouple
  • rainbowflakes
  • romance
  • sad
  • wattys2018
schaang1 schaang1 Apr 12
Alaa yg lama pn dah best...tapi lau bt versi baru ok jgak👍👍👍
Isyani_ Isyani_ Apr 13
Ilovethisstorysomuch!...rindu nak bce tpi tngh edit plk..btw updatekan cepat💪😂😂
jeonyoo_ jeonyoo_ Apr 12
Finally, ada juga. Cri dkt library takada. Now ada smula😍 rindu nak baca
Kok akak imagine sinchan? Nama dia mengingatkan akak pada cerita kartun tu pulak. 😂
NurAmaya NurAmaya Apr 12
Gladly baru habis baca berapa hati lepas untuk kali yang keberapa pun dah tak ingat 😂 Mohon jangan ubah jalan cerita sangat, cause I love Insyirah yabg Ribena, Adam yang haihh bapak lama ambik masa nak luahkan rasa 'love', dan of course bodyguard Adam yang gigih belajar Melayu tu! 😂
pdkook pdkook Apr 12
Nk risau woi nk Adam yang ada perasaan bukan asyik insyirah JE mngalah stress aku tau HAHAHA