The Little Bastard

The Little Bastard

8.4K Reads 1.9K Votes 31 Part Story
Moonlight 🌙 By luvsync Updated Apr 10

Pentru Cassandra Holt,a fi doar copilul "din flori" nu inseamna nimic;este chiar un avantaj. Din Brisbane pana in NYC este un drum lung de parcurs,dar va reusi frumoasa cu ochii de cristal sa faca fata familiei Sinclair??

Adrianateodora Adrianateodora Dec 10, 2016
Hmm, smecher : idee buna, personaj interesant, introducere ok, vocabular de om citit, captarea atentiei bifata...bravo, ai reusit sa ma atragi doar cu primul capitol, ai ce nu are covrigika...incredere si o personalitate puternica
theFireWoman theFireWoman Dec 11, 2016
Bun. Imi place cum ai inceput. Imi mai place si faptul ca ai ales sa scri povestea la persoana a 3 a, asta ii da un aer mai cult. Exprimarea este buna. Incearca sa pui inainte de ,,dar'' virgula. In rest povestea este una care m-a captat si o voi citi in continuare. Te-ai ales cu un nou cititor.
madalinax2 madalinax2 Dec 05, 2016
Pana acum cartea e chiar interesanta. Un început cam trist... Am sa îți continui cartea, deoarece îmi place mult 😘
deliustefania7 deliustefania7 Dec 04, 2016
Un inceput trist, insa foate frumos. Se vede ca pui sentiment in tot ce scrii si iti urez mult succes in continuare. Sa o ti tot asa.. <3
-killme -killme Jan 08
M-ai rugat acum mult timp sa iti dau o parere la carte si imi pare sincer rau,dar nu am apucat sa citesc pana acum.
               Imi place ideea si felul tau de a scrie. Chiar te pricepi. Abia astept sa vad ce urmeaza si de asta,o sa continui sa citesc :)
AnaIvan3 AnaIvan3 Nov 14, 2016
Ai un inceput promițător. Sincer chiar îmi place și o voi citi cu mare drag pe toată ❤