Liliput ✔

Liliput ✔

271K Reads 19.5K Votes 58 Part Story
suen By suenshenn Completed

Senyuman itu, dia kenal sejak lahir.
Tawa itu, dia dengar kecil.
Tangisan itu, dia saksikan sehingga mereka dewasa.
  
Lili dan Putra.
Liliput di mata dua orang ibu.
Musuh di mata sesama sendiri.
Kekasih di sudut hari paling dalam.


"Give me your hand save me, save me
I need your love before I fall, fall"





AMARAN : Typo overdose, grammar berterabur, lotsssss of curse words.

  • depresi
  • friendzone
  • kawan
  • lovehate
  • young
nadlyzhany nadlyzhany Aug 17
Hari nie G-Dragon birthday. Esok Bigbang anniversary yg ke 11..
Gemini_ss Gemini_ss Jan 19
Tak buat pun takpe kot 😂 sebab saya still takleh move on dari story Satu Mimpi tu even dah berbulan habis baca. Sedih dia sampai nak tengok cover story dia pun tak boleh. Hahahaha automatik mesti teringat pasal Emilin dengan Nazreen tu. Sebab saya suka mereka berdua 😂😭
AI_renn AI_renn Oct 10, 2016
alaaa kak suen kenapa buat sekuel time kita nak spm😭😭😭
nurflwr nurflwr Oct 09, 2016
Sequel satu mimpi eh? Chapati betul janji kau suen. Hahahahah
DarkPurple__ DarkPurple__ Oct 14, 2016
Bapak ah! Mesti best doh! K..meh lah kita baca macam mana dua org yg always gaduh boleh jatuh hati..gaduh tu...mak aih! Kalah Hani ngan Irfan...siap baling kerusi bhai! XD XD XD
nasyami nasyami Oct 14, 2016
Yes! Buku baru lagi ..btw tu lagu "lets not fall in love"big bang kan 
                              
                              *angkat kening* 
                              
                              kate bukn kpoper (͡° ͜ʖ ͡°)