Hanya Kau Ku Mahu (SLOW UPDATE)

Hanya Kau Ku Mahu (SLOW UPDATE)

7.4K Reads 338 Votes 14 Part Story
nursyafiqah By __qaah Updated 6 days ago

"Dhiya Aisya binti Luq. Aku ceraikan kau dengan talak tiga ." 

   Apalah nasibnya . Sudah lah diceraikan dengan talak tiga . Yang lebih teruk lagi penceraian itu berlaku di hadapan ibu bapanya serta orang luar . 

  Eithan 
              "Dhiya , please bagi aku satu je peluang untuk bahagiakan kau . Aku janji yang aku tak akan buat apa yang Fawwaz buat dekat kau dulu "

  Dhiya 
           "Lupakan saja lah Eithan . Lagipun kau tak rasa pelik ke kalau kahwin dengan kawan baik sendiri . Dan aku.. Aku cuma anggap kau sebagai abang aku je . Tak lebih dari tu " 

Disebabkan dendam yang tak sudah , Fiya tekad untuk menghancurkan kehidupan bahagia Dhiya dengan memerangkapnya bersama anak lelaki kawan ayah Dhiya sendiri .


  Tengku Raihan
                 "Kau dengar sini baik baik eh perempuan . Aku tahu kau sengaja nak perangkap aku kan ? Tapi tak apa lah . One day aku akan ceraikan kau jugak . Just wait and see . For your information , kalau tak kerana nak jaga maruah keluarga aku , jangan haraplah aku nak kahwin dengan janda macam kau ni . Not my taste okey?"

Apalah nasib Dhiya ? Berkahwin dengan Fawwaz tidak bahagia . Berkahwin dengan Tengku Raihan pula sengsara . Tetapi adakah masa akan merubah segalanya ? Dapatkah Dhiya
 mencairkan hati batu si Tengku Raihan? Atau adakah penceraian kali kedua akan berlaku ?

xiangxiah xiangxiah Oct 22
Baca waktu macam ni nampak ayat tu buat air liur nak meleleh gak ni.Tisu, mana tisu ni?.😁😁😁😁😂