[C]Dorm 0094

[C]Dorm 0094

40.7K Reads 4.6K Votes 38 Part Story
TAKKAN AKTIF! By -sataeayam Completed

#HorrorLoveMonth
Jangan pernah sesekali masuk ataupun berniat untuk mengambil dorm 0094 sebagai tempat tinggal.Kerana Dorm itu telah dimiliki oleh si 'empunya'.

Setiap kali ada orang yang ingin menghuni tempat itu,pasti akan dihalaunya.

Song Jihyo,pelajar baru di Vrexco Highschool mengambil keputusan untuk tinggal di dorm tersebut.

Apakah yang akan terjadi dengannya?

AMARAN!!
TYPO BERLAMBAK
ANNOYING 
MERAPU

Author:-theMxdAuthor.

sh_yang sh_yang Nov 11, 2016
Daebak..memang patut pun panggil dorm modern..taste hantu tu lagi wow dari saya..
greesnow greesnow Sep 30, 2016
Waaaa...daebak!!best..can't wait for the next chap. author^^
XiuKa_EXO XiuKa_EXO Sep 30, 2016
Wow daebak!! Xsabar nak baca next chapter.. Ppali update author..
Damia_Ilya Damia_Ilya Nov 06, 2016
Cam giler...  Cam ni cik/encik han tu mesti high class kotttt
taehyo3015 taehyo3015 Oct 21, 2016
Omgg !! Bilik ni ada hantu ?? Cam x caye je? Ke hntu mainan kahkahkah hehe
zahurein zahurein 4 days ago
klau akulah, aku dah meremang... baik aku ambek dorm 1013 tadi 😐😐😐