[C]Dorm 0094

[C]Dorm 0094

31.9K Reads 3.8K Votes 38 Part Story
AiHanSJin By -theMxdAuthor Completed

#HorrorLoveMonth
Jangan pernah sesekali masuk ataupun berniat untuk mengambil dorm 0094 sebagai tempat tinggal.Kerana Dorm itu telah dimiliki oleh si 'empunya'.

Setiap kali ada orang yang ingin menghuni tempat itu,pasti akan dihalaunya.

Song Jihyo,pelajar baru di Vrexco Highschool mengambil keputusan untuk tinggal di dorm tersebut.

Apakah yang akan terjadi dengannya?

AMARAN!!
TYPO BERLAMBAK
ANNOYING 
MERAPU

Author:-theMxdAuthor.

sh_yang sh_yang Nov 11
Daebak..memang patut pun panggil dorm modern..taste hantu tu lagi wow dari saya..
greesnow greesnow Sep 30
Waaaa...daebak!!best..can't wait for the next chap. author^^
XiuKa_EXO XiuKa_EXO Sep 30
Wow daebak!! Xsabar nak baca next chapter.. Ppali update author..
Damia_Ilya Damia_Ilya Nov 06
Cam giler...  Cam ni cik/encik han tu mesti high class kotttt
jihyo_bts23 jihyo_bts23 Oct 21
Omgg !! Bilik ni ada hantu ?? Cam x caye je? Ke hntu mainan kahkahkah hehe
jihyo_bts23 jihyo_bts23 Oct 21
Aiyokkk jihyo !! Berlagak sngt! Tngklah kalu kena kacau x thu !!