(PRIVATE!) íղѵeɾՏe (2) [김민규 | 전원우] (18++)

(PRIVATE!) íղѵeɾՏe (2) [김민규 | 전원우] (18++)

12.3K Reads 1.3K Votes 4 Part Story
ㄅqυɛɛʑɛ мɛ ㄅレow ♡ By Jammie_Mingyu Updated Dec 12, 2016

"Singkirkan perempuan tu dari hidup kau cepat..."

íղѵeɾՏe (2) [김민규 | 전원우] 

♀NANA UETA
♂KIM MINGYU
♂JEONWONWOO

"Aku tak suka perempuan. Kau takkan dapat apa-apa kalau kahwin dengan aku, Nana."

"Awak ingat saya pun suka dengan perkahwinan bodoh ni? Saya hanya ikut permintaan mendiang datuk saya."

"Kau boleh tipu orang lain, Jeon Wonwoo. Tapi aku kenal kau. Kau yang bunuh appa. Sebab apa? Sebab dia halang hubungan kau dengan lelaki tu, kan?"

[ WARNING : 18++  ||  ADULT / MATURE / SM-T CONTENT // READ AT YOUR OWN RISK ]

GIRL×BOY
BOY×BOY


**NOTE ✒
3 PART PERTAMA ADALAH PUBLIC., DAN YANG SELEBIHNYA ADALAH PRIVATE... TQ.



current status ;

cσmíng ѕσσn [   ]
σn-gσíng [ ✔ ]
híαtuѕ [   ]
cσmplєtє  [   ]




[ a MALAY FF by Jammie_Mingyu ]



ʂɬaʀɬ ⇨ 03ʀɖ ơçɬ '16
ɛռɖ ⇨





︴NO PLAGIARISM PLEASE ︴

snowmouse_30 snowmouse_30 Sep 30, 2016
Waaa!! Mest best kn ade meanie couple😆 Habang Wonu jdi jht!! 😱😱😵
jbmochi jbmochi Oct 03, 2016
Woww...minyu ngan wonu gay😱😱😂...btw palli update next chap nae...saranghae😘🙆🙆
YejuMoshi_96 YejuMoshi_96 Sep 29, 2016
Jammie dah tulis "No Ghost Reader" tpi ada jugak😂😒 berat sgt ka nk tekan vote
AreYeh AreYeh Oct 02, 2016
Ohpakgad😱😱😵..hbang gyu ngan hbang wonu GAY😪😪..arghh..aii kennod😭btw it's okay dong..meanie shipper😁😁😘..palliwa hapdet Jammie..always menanti setiap part ff mu😂😂🍃🍃
ChoiJiNa2 ChoiJiNa2 Sep 30, 2016
Tchh,jungkook dah benci wonu lhh pulak.. Gyu,kau kahwin jelah.. Bknn bawak masalah ekonomi pun kalau kau kahwin dgn nana.. Even kau kahwin dgn dia pun,kau masihkan dgn wonu gakknn?? So,xde bezaannnyaaa
ainshafinazz ainshafinazz Sep 29, 2016
FUHH .. WONU NGAN GYU 😂😂 HAHAHAHAAHAH ... AQ NK TENGOK SEJAUH MNE HUBUNGAN DIORG 😂😂 NNT MESTI WONI BENCI GILER KAT NANA 😂😂