NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Minah Loner

Minah Loner

5.3K Reads 260 Votes 18 Part Story
mysterious By xxMYNAxx Updated Jan 31

Irfan tak pernah dan tak akan suka berpindah ke sekolah baru. Baginya, setiap kali berpindah sekolah, dia harus memulakan semuanya dari mula. Dari membiasakan diri dengan persekitaran yang baru, suasana yang berbeza sehinggalah mencari kenalan yang baru.

Namun, di sekolah yang baru itu, buat pertama kalinya Irfan berdepan dengan sesuatu yang cukup berbeza dari perkara yang sering dihadapinya selama ini. Di sekolah barunya itu, dia buat pertama kalinya menemui cinta pertama. Rakan sekelasnya yang cantik bernama Rayhana.

Rayhana seorang yang pendiam, dingin dan penyendiri. Pada masa yang sama, dia juga seorang gadis yang cantik namun bermisteri. Di sebalik raut wajah menawannya, dia menyimpan seribu satu rahsia yang hanya dirinya sahaja yang tahu.

"Semua orang percaya yang dia tu berbahaya. Semua orang percaya yang dia tu macam.... disumpah. Sesiapa je yang rapat dengan dia mesti mati." - Zikri

Rayhana gadis yang merbahaya. Namun perkara itu, sikit pun tidak membuatkan dirinya berhenti untuk mendekati 'Minah Loner' itu. Baginya, tak salah pun kalau dia terbunuh, demi untuk bersama dengan gadis pujaannya. Kerana dia sanggup!

Cinta itu sendiri memerlukan pengorbanan, bukan?

Jadi, apa masalahnya kalau dia sendiri yang berkorban?
P/S : My first story in Teen Fiction do support me by reading this story!

Best ranking : #51 in Teen Fiction

Start : 1 Oktober 2016
End   :


© MYNA 2016-mysterious-

No comments listed yet.