[COMPLETED] Mistress 주인님 (Baekhyun EXO)

[COMPLETED] Mistress 주인님 (Baekhyun EXO)

275K Reads 30.9K Votes 70 Part Story
Mummy 🌹 By SuamikuKacakGila27 Completed

"Kau tahu tak, yang dalam tempoh 3 bulan tu, aku jatuh. Sakit sangat, Daehyun. Sampai rasa tak boleh nak bangun dan gerakkan badan." Kata Baekhyun. Daehyun terkejut. Tangannya menekup mulut.

"Awak jatuh? Awak jatuh kat mana? Kenapa saya tak tahu dan kenapa awak tak nak cakap dengan saya? Sakit sangat ke?" Bertalu-talu Daehyun menyoal sambil tangannya menyentuh setiap genap wajah Baekhyun dan tubuh lelaki itu. Hendak melihat kesan jatuh tu kat mana.

"Ya, aku jatuh. Aku tak jatuh kat mana-mana dan benda tu sakit bila aku nak cakap dengan kau. Aku takut, kau tak nak ubatkan sakit tu." Kata Baekhyun. Masih bermain kata. Daehyun menepuk dadanya perlahan.

"Siapa cakap saya tak nak ubatkan awak? Bagitahu saya, awak sakit dekat mana."

"Dekat sini..." Baekhyun tarik tangan Daehyun dan dilekapkan pada dadanya. Daehyun kerutkan dahi. Dia mula pelik.

"Kat... kat sini? Awak jatuh apa ni?"

"Aku jatuh cinta dengan kau, Daehyun."

smol_oreo smol_oreo May 15
OMG just realized my Malay isn't that bad after all, I actually understands!
iera_187 iera_187 Mar 23
Dia cadang nak kawan time 80 tu pun kalau hidup lagi la lololol
min_jisoo45 min_jisoo45 Jun 30
Pdn muke ko....kene kawin pakse.....muahahaha😂😂😂😂
beaumi- beaumi- Apr 04
Proud wife here. Hehe, senanya saya baca lagi sebab best dan rindu. Huhu
wolfgalaxy88 wolfgalaxy88 Nov 29, 2016
Sayaaaaa pun cintakan awak mwahhh cinta sepenuh hati lagitu *emoji kiss dato vida* @datweirdgirl- @baobei__ bunuh lah aku muahahahahahaha
wolfgalaxy88 wolfgalaxy88 Nov 29, 2016
Nooooooooo acik jangan buat gini kan saya kata saya dah ada kat siniiii