[COMPLETED] Mistress 주인님 (Baekhyun EXO)

[COMPLETED] Mistress 주인님 (Baekhyun EXO)

384K Reads 39.1K Votes 70 Part Story
Mrs. Kim By SuamikuKacakGila27 Completed

"Kau tahu tak, yang dalam tempoh 3 bulan tu, aku jatuh. Sakit sangat, Daehyun. Sampai rasa tak boleh nak bangun dan gerakkan badan." Kata Baekhyun. Daehyun terkejut. Tangannya menekup mulut.

"Awak jatuh? Awak jatuh kat mana? Kenapa saya tak tahu dan kenapa awak tak nak cakap dengan saya? Sakit sangat ke?" Bertalu-talu Daehyun menyoal sambil tangannya menyentuh setiap genap wajah Baekhyun dan tubuh lelaki itu. Hendak melihat kesan jatuh tu kat mana.

"Ya, aku jatuh. Aku tak jatuh kat mana-mana dan benda tu sakit bila aku nak cakap dengan kau. Aku takut, kau tak nak ubatkan sakit tu." Kata Baekhyun. Masih bermain kata. Daehyun menepuk dadanya perlahan.

"Siapa cakap saya tak nak ubatkan awak? Bagitahu saya, awak sakit dekat mana."

"Dekat sini..." Baekhyun tarik tangan Daehyun dan dilekapkan pada dadanya. Daehyun kerutkan dahi. Dia mula pelik.

"Kat... kat sini? Awak jatuh apa ni?"

"Aku jatuh cinta dengan kau, Daehyun."

  • baekhyun
  • chanyeol
  • chen
  • exo
  • fanfiction
  • kai
  • kyungsoo
  • lotto
  • lấy
  • malay
  • sehun
  • suho
  • wattys2017
  • xiumin
smol_oreo smol_oreo May 15, 2017
OMG just realized my Malay isn't that bad after all, I actually understands!
ShMaisarahSyMahthar ShMaisarahSyMahthar Dec 20, 2017
tak sangka baekhyun kawan dengan kaka sendiri jadi byun baekyeon AHAHHAHA
iera_187 iera_187 Mar 23, 2017
Dia cadang nak kawan time 80 tu pun kalau hidup lagi la lololol
min_jisoo45 min_jisoo45 Jun 30, 2017
Pdn muke ko....kene kawin pakse.....muahahaha😂😂😂😂
asymm09 asymm09 Apr 04, 2017
Proud wife here. Hehe, senanya saya baca lagi sebab best dan rindu. Huhu
wolfgalaxy88 wolfgalaxy88 Nov 29, 2016
Sayaaaaa pun cintakan awak mwahhh cinta sepenuh hati lagitu *emoji kiss dato vida* @datweirdgirl- @baobei__ bunuh lah aku muahahahahahaha