ČELIK I VATRA

ČELIK I VATRA

42.3K Reads 3.6K Votes 25 Part Story
Extraordinary_lady By Extraordinary_lady Updated 3 days ago

Život Anje Marković je jedna vratolomna i zanimljiva priča. Ništa na njoj ne manjka i ni za čim ne žali, sve dok ne upozna onog ko joj otme smisao da logično razmišlja u njegovom prisustvu. Naizgled savršeno druženje, dok iza leđa sa njim oči vadi pokušavajući da ga svojom pojavom izbaci iz takta.
 A on...pa on je muškarac koji nema vremena za detinjasto ponašanje jedne mlade Kragujevčanke...Kod njega se zna kakva žena može proći, ali i sam je svestan da ona vatra koju Anja u sebi nosi, može kaliti njegov čelik do usijanja!
 
 
 Drage moje, ko je čitao moju prvu priču "Izgubljena ljubav" upoznat je sa mlađanom Anjom. Ovo je nastavak priče relacije Beograd - Kragujevac! Nadam se da će te uživati i u ovoj priči!

crni_biser crni_biser Oct 15
Kako me sad ovo kopka,da mogu citala bih 24 sata da sve postignem hahaha Još nisam završila sa čitanjem prve priče,a već bi da znam šta se u ovoj događa 😂 Pretpostavljam o kome se radi i jedva čekam da je čitam 😊 Wattpadovke moje,uništavate me svojim perfektnim pričama 😊❤
Idemo dalje u istom tempu 😍😍😍 Znas moje misljenje, tako da ocekujem da Anja plane u njegovim rukama ❤❤❤
Je li ova knjiga nastavak vec neke koju si ranije pisala? Ovu mi je predlozila jedna moja jako draga citateljka, ali je zaboravih pisati da li je ovo neki nastavak. 
               Pa ako ti nije problem, javi mi da znam odakle krenuti sa citanjem. 
               Veliki pozdrav za tebe.
Oooo vec mi se svidja i jedva cekam nastavke... ❤❤❤❤
mllnmmrshl mllnmmrshl Sep 28
Juh, mnogo mi se dopada. Pored priče i cover je preprepredobar.
Odlicen voved bas zanimlivi likovi si odbrala i mislam deka ke bide dosta vrtoglavo pozz