BTS Kids | S2

BTS Kids | S2

156K Reads 24.2K Votes 61 Part Story
yoongs By Sparkznle Updated May 27

"Argh!!!!"

"Apa dah jadi dengan aku?"

"Chim, aku mimpi je ke ni? Kenapa..."

"Buku tu dah hilang, ottoke?"

"Kita kena cari jalan macam mana nak kembalikan semuanya kepada asal..."

"Noona, gwenchana. Apa pun yang jadi Kookie tetap akan ada dengan noona tehee."
.
.
.

♡Sila baca BTS Kids? dulu untuk lebih faham.

-Strictly no plagiarism or copy!
-Highest ranking 
: 3 in fanfiction

Me:"dlm bilik... atas bdn..?" *dirty mind* "hicks!!" *nosebleed* "uwahhhhhhh!" *ketuk kepala guna kuali pink jinnie*
shuttaes shuttaes Mar 14
Kau pikir aku nak sangat ke kawin ngan kau . Budu betul la gula ni -.-
eunshaaa7 eunshaaa7 Jul 26
Good boy! Amik kau sugar free dah dapat tumbukan free! Huh! Paipai *terbang*
monstlie monstlie Nov 25, 2016
Jgnlah tegur gigi dia kang gugur gigi tu kang nangis tak berlagu 😂😂😂
Mrs_biskut Mrs_biskut Nov 12, 2016
Bang saya taknak balik rumah.Abang mknlah gula kt dapur tu..kuang aja punya laki 😂
Mochijim- Mochijim- Nov 06, 2016
Jealous melebih kau ni Yoongi...xtau pape cita...klau ye pon xyh smpi tampar...aq pulak rasa nk tmpar kau!