Írástechnikai cikkek

Írástechnikai cikkek

1.4K Reads 217 Votes 11 Part Story
Daremo By DaremoOfficial Updated 16 hours ago

Úgy döntöttem, a blogomon lévő cikkeket megosztom a Wattpad olvasóival is. Ezek többnyire könnyed témák, tanácsok vagy elmélkedések magáról az írásról. Remélem, lesz, akinek segítenek kicsit a fejlődésben. :)

Néhol lehetnek benne utalások a blogra és a blogolásra, de ezeket nyilván ugyanúgy lehet értelmezni a wattpados történetekre is, nem írok át mindent.

Mimmancs Mimmancs Sep 25
Engem ez a "Tudom hogy rossz lett meg minden de remélem tetszik" meg "ez a rész most nagyon unalmas lett tudom de várjátok ki a következőt"
               Egyetértek a felettem szóló Mithrel-el. ^3^ Tetszik hogy ilyen őszinte vagy és nem csak rossz dolgokat mondasz.
Mimmancs Mimmancs Sep 25
Ja, meg at hogy mindig ugyanúgy néz ki a ház.
               A lány reggelente letrappol a lépcsőn vagy levánszorog és rögtön a konyhába jut. Onnan nyílik a nappali és az előszoba. Ja és a lány hálószobájából a fürdőszoba.
               Ez valahogy még szemet szúrt.
@Mimmancs Nekem majdnem lett egy fürdőszobám tavaly, ami közvetlenül a szobám bejárata mellett nyílt volna. Hát mit ne mondjak, álom lett volna. :D Szóval megértem egyébként, miért fantáziálnak ilyesmiről. xD
- - Sep 28
Én a hármas pontot anno megkaptam, bár nem az írótól, hanem egy "barátosnéjától". XD
pymmyxxox pymmyxxox Nov 01
VÉGRE, végre valaki megírta pontosan azokat a dolgokat amik engem nap mint nap felidegesítenek. Köszönöm. Én is meg fogom fogadni a tanácsaid.