Berbeza (gxg) (COMPLETED)

Berbeza (gxg) (COMPLETED)

31K Reads 1.1K Votes 23 Part Story
Love, Del By hurricane_nbl Completed

Seorang guru bahasa Inggeris baru sahaja berpindah ke sekolah Sekolah Kebangsaan Alam Maju berjumpa dengan seorang pelajar darjah dua yang bernama, Wina. Pertemuan yang tidak disangka bersama akak Wina, menimbulkan perasaan yang tidak pernah disangka.

  • fiction
  • girlsxgirls
  • gxg
  • lesbian
  • malay
DarkSorrowz DarkSorrowz 18 hours ago
Apasal bukan Ruby Rose? Lol!! Bukan skrg femmy bnyak gila kan dia ke? Termasuklah bini aku *rolling eyes* LOL!!!!!
DarkSorrowz DarkSorrowz 18 hours ago
Closet lesbian? Honestly.. In our community ni.. Majority of ppl like us are "force" to be in a closet.. So unfair yet its the only way.
Taik_Hidung Taik_Hidung Jun 16, 2017
X sangka author minat miller vespa jugak. Melting arr tgok miller.
DarkSorrowz DarkSorrowz 18 hours ago
No offense.. As butch as i am.. Honest opinion.. I still go for Ruby Rose lol!! Bila bini aku baca statement aku ne confirm dia senyum smpai ke telinga *rolling eyes lagi*
DarkSorrowz DarkSorrowz 18 hours ago
YES!!!!! HAHAHAHA 
                              
                              side note: aishhh budak2 skrg.. Whatsapp pun dah reti... Lol
DarkSorrowz DarkSorrowz 18 hours ago
Hiii back.. Tengoklah.. Ne bru first chapter.. Belum tau ada rasa suka ke tak.. Hahaha.. Im kidding. Lol!!! So far not bad👌