Berbeza (gxg) (COMPLETED)

Berbeza (gxg) (COMPLETED)

35K Reads 1.1K Votes 23 Part Story
Love, Del By hurricane_nbl Completed

Seorang guru bahasa Inggeris baru sahaja berpindah ke sekolah Sekolah Kebangsaan Alam Maju berjumpa dengan seorang pelajar darjah dua yang bernama, Wina. Pertemuan yang tidak disangka bersama akak Wina, menimbulkan perasaan yang tidak pernah disangka.

  • fiction
  • girlsxgirls
  • gxg
  • lesbian
  • malay
  • teenfiction
DarkSorrowz DarkSorrowz Feb 21
Apasal bukan Ruby Rose? Lol!! Bukan skrg femmy bnyak gila kan dia ke? Termasuklah bini aku *rolling eyes* LOL!!!!!
DarkSorrowz DarkSorrowz Feb 21
Closet lesbian? Honestly.. In our community ni.. Majority of ppl like us are "force" to be in a closet.. So unfair yet its the only way.
pencinta_kambing pencinta_kambing Jun 16, 2017
X sangka author minat miller vespa jugak. Melting arr tgok miller.
DarkSorrowz DarkSorrowz Feb 21
No offense.. As butch as i am.. Honest opinion.. I still go for Ruby Rose lol!! Bila bini aku baca statement aku ne confirm dia senyum smpai ke telinga *rolling eyes lagi*
DarkSorrowz DarkSorrowz Feb 21
YES!!!!! HAHAHAHA 
                              
                              side note: aishhh budak2 skrg.. Whatsapp pun dah reti... Lol
DarkSorrowz DarkSorrowz Feb 21
Hiii back.. Tengoklah.. Ne bru first chapter.. Belum tau ada rasa suka ke tak.. Hahaha.. Im kidding. Lol!!! So far not bad👌