Puntea suspinelor- Volumul II din seria: Graniţele pasiunii.

Puntea suspinelor- Volumul II din seria: Graniţele pasiunii.

9.8K Reads 1K Votes 26 Part Story
@Nieves F Joy By Nieves_Joy Updated 2 days ago

Au fost născuţi să se urască. Au învăţat de mici să blesteme numele duşmanului, dar contrar tuturor ideilor inoculate de familii, fiecare au personalităţi independente. Propriile sentimente ce nu pot fi ignorate.
        Se atrag şi resping cu aceeaşi ardoare. Se împotrivesc cu îndârjire atracției şi aleg fiecare alt drum de fiecare dată când se întâlnesc, sperând să distrugă lanţul slăbiciunilor care îi tot leagă unul de celălalt. Se vor despărţiţi, dar destinul le joacă feste, iar patima lor e cu atât mai mare, cu cât despărţirea durează mai mult, pasiunea născută în mijlocului unui război ce datează din moşi, strămoşi, neţinând cont de limitele impuse şi nici de raţiune.
        O ea şi un el. O singură poveste. O ea, un el şi ei. Mai multe destine ce se învârt în jurul unor secrete întunecate şi a unei securi care nu va fi îngropată niciodată.
        ,, Mi-aş vinde sufletul să mă nasc a doua oară, dacă aş ştii că aşa îl pot avea pe el." Teresa Hamilton.
        ,, Am totul, dar sunt sărac neavând-o pe ea." Chad Cadieux.

Doamne, acest prolog m-a dat gata. Chad, nu te supara, dar te urasc!!
554433a 554433a Oct 04
1. Este alegerea ta și o respect. 
               2. Îmi pare bine că o să postezi și povestea ei. 
               3. Știu că ti-am dat hmm motive să crezi că am renunțat să mai citesc povestea Sfidând Gravitația dar nu am făcut-o și nu am să o fac, atâta timp cât vei posta. 4. Doar că nu prea mai comentez.
RamonaD80 RamonaD80 Oct 12
Să stăm cu sufletul la gură este tipic ție😊 Oooo şi imi place mult de tot . Superb şu abia aştept primul capitol. Pup👄❤👄❤👄
Descrierea mi-a zdruncinat si mai rau starea deja nasoala in care era. Astept cu nerabdare sa poestezi toata cartea suflet rebel si sa fiu alaturi de tine, Chad si Teresa in urmatorul capitol sa traim la maxim toate aventurile lor! Pupici! Luv u ! ❤❤❤❤❤💗💗💗💗💜💜💜
Subiectul e captivant si suspansul e la el acasa in toate lucrarile tale. 🙌🏽👏🏽multumesc pentru ca scri!
Super capitolul și acum știu și cu ce poveste începi.In seara asta citesc Suflet Rebel.Pupici😘😘😘