Health tips

Health tips

58.2K Reads 4.2K Votes 17 Part Story
Princess By _lynnnnn Updated Dec 02, 2017

Body goals?
Diet tips?
Korang boleh dapat tips untuk sihat dekat sini. Kalau nak cari kawan untuk sihat bersama pun boleh cari di sini  

Lets become more healthy 



Special thanks for @pienot- for the idea. I love you saeng

  • beauty
  • healthy
  • pretty
  • tips
  • ulzzang
softaener softaener Dec 03, 2017
kebanyakkan tinggi and berat normal. sampai aku je, 155 cm / 75 kg uhuks i'm smol potato here
newtonstar newtonstar Oct 27, 2017
Ingatkan ada tips nak gemuk...uwaaa...krg semua nak kurus..takde ke nak gemuk macam aya....😫
notawormybook notawormybook Mar 03, 2017
umur saya 15
                              tinggi 157cm
                              berat 54kg
                              
                              kwn-2 kata saya berat T.T
                              sobsob
nana_kookie97 nana_kookie97 Jan 06, 2017
Berat sye 40kg n tinggi sye 156..umur sye 13..adekah sye normal??😰😰
jjungseok- jjungseok- Nov 10, 2016
Height: 132 cm 
                              Weight: 27 kg 
                              
                              Macam mana mau tinggi? Tak tahan kena ejek dengan budak lelaki 😢
_lynnnnn _lynnnnn Jan 08, 2017
Ala lek ah korang.. Korang semua kecik2 je.. Dh takut normal ke tk.. And plus tk mem antu langsung ah korang ni, buat adlin insecure je haij