Mamat Sengal tu Suka Aku ?!

Mamat Sengal tu Suka Aku ?!

2.7K Reads 202 Votes 16 Part Story
Zays_syazwani By NurulSyazwani373 Updated 2 days ago

Lidiana Zaina
     *Ketua kelas 5 Parah (hentam) seorang yang comel dan cantik tapi, don't judge a book by it's cover . Apabila seorang cabarnya dia akan buat dan orang yang cabarnya akan menyesal. Tetapi, suatu hari  Geng pembuli a.k.a. Geng Burung Hantu menjejakkan kaki di sekolah mereka. Apabila bertemu Lidiana dan ketua pembuli itu pasti bagaikan kucing dan anjing
    
    Zariff Aiman
     * Ketua geng burung hantu (hentam gak) kelas 5parah . Pembuli.nakal. kadang kadang dingin . Suka bergaduh dan mencari pasal bersama Lidiana Zaina kerana gadis itu telah memalukannya di kantin
    
    "Hoi, jangan bising diamlah! Kalau tak aku catit nama korang semua " - Lidiana
    
    "Kau yang patut diam! Bising mengalahkan burung pelatuk je! Hahaha!"- Zariff
     
    Zariff tidak sedar apabila dia sudak menyukai gadis comel itu tetapi. Banyak pula halangan seperti abangnya berlagak gentleman dan satu lagi murid baru yang baru sahaja masuk ke kelas mereka a.k.a Zafree Kris lelaki itu tidak habis-habis menggangu dan memikat Lidiana walaupun tidak dilayan.
    Sebenarnya Zariff tidak tahu Lidiana sedang menyembunyikan rahsia dia antara lelaki bernama Kris itu kecuali kawan baik annoying nya Zara
    
    Apakah yang disembunyikan oleh Lidiana?
    Adakah Lidiana jugak menyukai Zariff?
    Jom kita baca Mamat Sengal tu Suka Aku?! 
    Novel pertama saya . Jangan lupa vote

Beltasya Beltasya Sep 21
Please update lagi, buat saya suspen saja baca cerita ini...
Lyaa_CBN Lyaa_CBN Oct 04
Hi awukss~ kalau ada masa singgah lah wall saya and baca story saya yang bertajuk "Flower For You" jangan lupa bersertakan vote sekali hehe. Ayee tak paksa kalau awuks taknak btw thanks for followback and jangan risau, saya juga akan vote and baca story awakk. Sorry kalau menyibok kat coment