Mamat Sengal tu Suka Aku ?!

Mamat Sengal tu Suka Aku ?!

3.7K Reads 258 Votes 22 Part Story
Taezays By NurulSyazwani373 Updated Jan 02

Lidiana Zaina
     *Ketua kelas 5 Parah (hentam) seorang yang comel dan cantik tapi, don't judge a book by it's cover . Apabila seorang cabarnya dia akan buat dan orang yang cabarnya akan menyesal. Tetapi, suatu hari  Geng pembuli a.k.a. Geng Burung Hantu menjejakkan kaki di sekolah mereka. Apabila bertemu Lidiana dan ketua pembuli itu pasti bagaikan kucing dan anjing
    
    Zariff Aiman
     * Ketua geng burung hantu (hentam gak) kelas 5parah . Pembuli.nakal. kadang kadang dingin . Suka bergaduh dan mencari pasal bersama Lidiana Zaina kerana gadis itu telah memalukannya di kantin
    
    "Hoi, jangan bising diamlah! Kalau tak aku catit nama korang semua " - Lidiana
    
    "Kau yang patut diam! Bising mengalahkan burung pelatuk je! Hahaha!"- Zariff
     
Pergaduhan demi pergaduhan .Percakapan , senyuman dan ketawa sinis . Memaki semua pergaduhan antara mereka berdua telah bertukar dengan perasaan cinta? Yup cinta.
    
Malang sekali apabila banyak pula halangan seperti abang Zariff Aiman berlagak gentleman di hadapan Lidiana dan muncul murid baru yang dikatakan childhood Lidiana baru sahaja masuk ke kelas mereka a.k.a Zafree Kris yang mempunyai perasaan pada gadis comel itu . 
Ego jugak menyibuk datang menghalang perasaan yang muncul di dalam hati dua insan itu.

telatah bodoh dan pergaduhan tak matang Lidiana dan Zariff!

Jom singgah baca Mamat Sengal tu Suka Aku?! 
   
 Novel pertama saya . Jangan lupa vote

Beltasya Beltasya Sep 21, 2016
Please update lagi, buat saya suspen saja baca cerita ini...
Lyaa_CBN Lyaa_CBN Oct 04, 2016
Hi awukss~ kalau ada masa singgah lah wall saya and baca story saya yang bertajuk "Flower For You" jangan lupa bersertakan vote sekali hehe. Ayee tak paksa kalau awuks taknak btw thanks for followback and jangan risau, saya juga akan vote and baca story awakk. Sorry kalau menyibok kat coment