Be My Wife?

Be My Wife?

2K Reads 74 Votes 8 Part Story
Nor Syima By norsyima96 Updated Nov 22

" Kenapa semua lelaki sama je? Kenapa semua lelaki suka buat aku sengsara macam ni? Aku benci kau! Aku benci!" - Nur Afiqah Insyirah. 
  
  " No matter what happen, I will find you back Iqa. Aku takkan lepaskan kau pada lelaki tu. Never!" - Daniel Darwinsyah. 
  
  " Kenapa kau perlu hadir dalam hati seorang lelaki ego macam ni? Kenapa? Aku tak boleh benci kau malah aku dah tersuka kau. Cuma, aku tak mampu untuk memiliki kau. Aku rasa aku tak boleh Iqa. Argh! I hate myself!" - Muhammad Syamel Azfar.
  
  Bila hati dah terpaut buat kali kedua. Namun, hatinya bagaikan rela untuk dikecewakan lagi sekali. Perlu ke dia stay untuk pertahakan rasa itu? Atau dia perlu pergi tinggalkan segala rasa itu. Without fighting? 
  
  " Afiqah Insyirah. Be my wife?" 
  
  Tapi, di saat hatinya sekali lagi ingin melupakan, dia muncul dengan satu kejutan besar. Mampukah dia menerima atau pun memilih untuk stay? 
  
  No one knows what will happen. If you want to know? Just stay here and keep reading until the end. :) 
  
  #Second novel from sis. Hope you guys will love it. And don't forget to keep support Kau Lelaki Itu.#

misszana misszana Sep 26
Permulaan yg baik...start jek da best... Mmg kna follow smpai hbis..
Bestnye sis!!! Da tersenyum sediri da niy.. part strusnye buat cpat2 tau.. tak sabar..