NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Lẹwa:Moonlight-EDITARE-

Lẹwa:Moonlight-EDITARE-

5.5K Reads 968 Votes 16 Part Story
Olly Andrei Todd By OllyTodd Updated Feb 04

Fantezie/Dragoste/Aventura/Dramă. 


Oare drumețul își alege calea, sau calea îl alege pe el? 
Era, într-adevăr, o enigmă. Un paradox de nedeslușit, în urma căruia își pierduse multe nopți și momente de odihnă. Se întreba încă, după 17 ani de trăit în curiozitate, privată de răspunsuri concise și satisfăcătoare. 

Era destinul, oare, un sacrilegiu adus vieții? Fusese destinată să fie ea? Să-și trăiască viața grotescă, cu un singur gând al utopiei înflorind între spini? 
Să fie torturată de gânduri nefaste, de amintiri ale părinților ei? Să fie închisă precum un cobai între zidurile Academiei Gallagher? 

Să rămână singură? Un punct negru pe o coală albă? 

Își spunea adesea ca puterea aduce responsabilități. Iar responsabilitățile nerespectate duc la dezastre. Ea era un dezastru. Căci puterea care i se scurgea prin vene era de necontrolat, iar cu fiecare victimă avută, se simțea mai puțin om și mai mult un monstru, o anomalie a naturii, un robot programat să distrugă. 

Inima, prea des avariată de nenumăratele persoane pierdute, stătea să i se prăbușească din moment în moment. Numai o persoana... O singura persoana pierdută i-ar fi fost de-ajuns. 

Însă el, singurul care ar fi ținut și cu dinții de ea, n-ar fi părăsit-o în veci. Cu un destin crud, tenebros, atroce, se privea în ochii ei precum într-o oglinda. Acolo unde vedea tristețe, se regăsea la rându-i, iar scurtele momente de fericire ale fetei îi erau cunoscute. 

Un impas puternic, însă, îl lovește subit. Ea, ființa pe care o iubea, ființa în care se regăsea atât de bine, ființa pentru care s-ar fi încredințat fără ezitare morții... Ea își oferise deja inima diavolului. 


ATENTIE: Pasaje cu descriere amanuntita de abuz psihic/fizic.

cristiana_cristina cristiana_cristina Nov 21, 2016
Îmi place la nebunie. Ai un stil asa fain de a descrie si de a povesti. Practic ador carte si te ador si pe tine. Ești genial. ❤:3 ^^
La cât de lungă e cartea asta, mă mir că are răbdare :)) ( Ca sa stric atmosfera)
IsmailAnnelis IsmailAnnelis Nov 22, 2016
Asa fata, refuza-l, sunteti impreuna de sase luni, doar, lasa-l sa rabde! :>
-arkya-- -arkya-- Oct 10, 2016
Prima carte care e din perspectiva autorului și îmi place. 
               
               
               
               G. E.N.I.A.L.Ă
Uai 😦 Nu mai înțeleg. Cred ca trec la capitolul următor direct...
IsmailAnnelis IsmailAnnelis Nov 22, 2016
Nu! Precla aia mi-a facut zile amare, si inca imi va face! :3