NEW: Tap by Wattpad
FREE Addictive Chat Stories 😍🔥
DOWNLOAD NOW!
Iphone ↪ Park Jimin

Iphone ↪ Park Jimin

5K Reads 747 Votes 19 Part Story
Gthoseok 💕 By Browniseo- Updated Feb 15

"Mohon kepada sesiapa yang memegang, menyentuh, mengusap, menjilat dan seangkatan denganya mohon pulangkan balik saia punya Iphone 6 plus Rose Gold" 

"Kau ni takde kerja ke?kau ni patut beruntung sebab ip kau jatuh dekat tangan orang yang baik lagikan alim" 

⚪ Don't copycats gais ⚪

BLXCKY_ BLXCKY_ 6 days ago
Fuh serius😰 memang best aarr cite ni dengki aku😫 kk kidding😄 hahaha tak tahan bile campur dengan loghat kelantan tuh😄  korea ckp kelate dhoh 😂👍👍
sugaisverynofun sugaisverynofun Dec 24, 2016
Ayuh! Aku pun jelez dgn binatang kumamon tu. *keluarkan bazuka*