Απόψε, στις τρεις {TYS_GR}

Απόψε, στις τρεις {TYS_GR}

14.2K Reads 2.1K Votes 37 Part Story
Άντζελα By angelalala88 Completed

...Προχώρησα αργά αργά μέσα στο σκοτάδι. Κάτι δεν μου άρεσε όταν είδα την ορθάνοιχτη πόρτα, ένιωσα αμέσως μια απειλή. Σχεδόν σκόνταψα πάνω σε κάτι. Άρχισα με αγωνία να ψάχνω στα τυφλά για ένα φως. Και το βρήκα. Όταν γύρισα το κεφάλι μου, αυτόματα μου κόπηκε η ανάσα. Ένα πτώμα. Ένα ακέφαλο πτώμα μπροστά στα πόδια μου! Λίγο πιο πέρα το κεφάλι να με παρακολουθεί περίεργα από την θέση του. Το βλέμμα μου κοίταξε εξετάστικα το σώμα και καρφώθηκε ανάμεσα στα πόδια. Μόλις αντίκρισα το φριχτό θέαμα έπεσα στα γόνατα, σκέπασα τα μάτια μου και μεμιάς άδειασα τα σωθικά μου. Μια σκιά εμφανίστηκε πίσω μου κι αμέσως αντιλήφθηκα την παρουσία του Νίκου Παυλόπουλου. Έπεσα πάνω του, μισολιπόθυμη.
Α! Ξέχασα να σας συστηθώ. Το όνομα μου είναι Μελπομένη Νικολάου, αλλά ακούω και στο Μέλπω. Υπήρξα μέντιουμ πριν από εφτά χρόνια όταν ήμουν ε.... σαρα...τρι... εικοσι οχτώ χρονών! Έχω μια σταθερή ηλικία, για όσους, δεν το γνωρίζουν.
"Απόψε στις τρεις" μια φράση που και μόνο στο άκουσμα της παγωσα. Κάποιος θα πέσει νεκρός αυτή την ώρα, ο δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσα μας...
22/10/2016 3η θέση στη κατηγορία Μυστηρίου-Τρόμου-Θρίλερ

  • gr
  • hate
  • love
  • murder
  • social
  • tys
JustinBatsios JustinBatsios Sep 25, 2016
Την κάμερα του Μιχάλη να την θυμάσαι Μέλπω, θα σου χρειαστεί
JustinBatsios JustinBatsios Sep 26, 2016
Άραγε μέσα από αυτό το σχόλιο, η Δέσποινα συμπαθεί την Μέλπω;  Γιατί το αντίθετο δείχνει με το: Κάτι έπρεπε να σε κεράσουμε και σένα.
- - Sep 25, 2016
Εκτός του οτι παρουσιάζεις τοσο ρεαλιστικά γεγονότα,έχει χιούμορ και ολοι έχουν κατι χαρακτηριστικό
JustinBatsios JustinBatsios Sep 25, 2016
Ναι, και μετά έχει να δώσει στοιχεία στους πάντες γυναίκες αστυνομία για να κάνει αυτό που θέλει
nora60 nora60 Sep 28, 2016
Καλη αρχή!!! Ή Μέλπω έπαυε μετάλλαξη .ωραίο!!!
- - Sep 25, 2016
Τι ευχάριστη έκπληξη να βλέπω κάτι τέτοιο!!1