Miraculous- Our legend [In curs de renovare]

Miraculous- Our legend [In curs de renovare]

1.9K Reads 145 Votes 17 Part Story
My hope is so blue💙 By FlowerPowerBaby Updated a day ago

Se spune ca legendele se nasc ca sa fie îndeplinite...

Mereu ascultam cum mama îmi povestea tot felul de povesti , despre Legende , regi , eroi..Mi le spunea cu atâta foc si inima încât eu puneam orice cuvânt la suflet.

Trecând timpul , părinți m-au părăsit misterios. Am ajuns in orfelinate. Data afara pentru ca ma credeau un monstru. Mergeam pe strada , visând cu ochii deschiși la orice vedeam si știam ca nu voi experimenta sau atinge  vreodată. Lumea care trecea pe lângă mine mereu se uita cu desgust si rostea cuvinte goale , dar care ardeau.

Eram așa ciudata ? Ma credeam normala..păream normala. 

Pana la urma am fost prinsă si dusă într-un orfelinat pentru mutanți. Chinuita si maltrata. O jucărie de experimente..Ma saturasem.

Așa ca am plecat. Am fugit , am luat-o la goana. Mergând dupa sunetele vântului si busola inimii. Așa am ajuns intr-o Străduța părăsită din orașul Paris . Unde un tânăr de 18 ani , ma observat si ma luat sub aripa lui . Il cheamă Adrien Agreste. Cineva care mi-a oferit un cămin si o familie. Cineva care mi-a dat dragoste părintească si sfaturi de prieten.

Mi-am făcut prieteni , am descoperit sentimentul iubirii. Dar si sentimentul dispretului si a geloziei. Totul părea așa de normal. Așa de corect..dar nu trebuie niciodată sa subestimez lumea.

Eu sunt Emma Agreste. O fata Misterioasa care ajunge sa cunoască sentimente si fapte nedorite. 

Am fost aleasa sa protejez. Sunt protecția care era planificata de sute de ani. 

Va fi ușor ? Niciodată 

Ma voi descurca ? Nu se știe..

Voi reuși ? N-am răspuns..

Dar împreuna cu parteneri mei. Buburuza si Chat Noir voi încerca. Pana la urma ei sunt de cinci ani eroi. Eu abia am descoperit ce înseamnă a fi unul.

Legenda mea trebuie spusă...legenda noastră. A miraculosilor , a Parisului si a eroilor ei.

Pentru ca pana la urmă , Parisul este casa noastră. Si noi , eroii , o vom apăra cu orice preț. Trecând peste imposibil.

carryshine8 carryshine8 Dec 28, 2016
Femeie scrii ca nebuna!De-abia am terminat prologul!Iti fac lista se lecturi la car scrii😂😂😂