Nélküled

Nélküled

1.9K Reads 158 Votes 10 Part Story
Lucifer Morningstar's wife By tfruzsi18 Updated Nov 19

Ismerd meg Allison Parkert.

Egy átlagos 18 éves gimnazista lány, aki az apjával, és a bátyjával él Portland egy csendesebb, eldugottabb utcáján. Olyan szeretne lenni, mint ez az utca: észrevehetetlen. De ez a terve sajnos nem válhat valóra, mert mindenki felfigyel rá, amikor egyik reggel a suli baseball csapatának a kapitányával lép be az iskola területére. Ezt követően szerintem mindenki tudja mi fog történni: a suli pletykafészkei rászállnak Allisonra, és nem hagyják annyiban azt, hogy Cameronnal lóg. Mindent megpróbálnak, hogy tönkretegyék az életét, és elűzzék az iskolából. Viszont arra nincsenek felkészülve, hogy Allison ezeknél sokkal borzalmasabb dolgokon is átesett már, és egy kis piszkálódás, és csúfolódás szinte már meg sem árt neki. Allison csak egyetlen dolgot szeretne: befejezni az iskolát anélkül, hogy a vicc tárgya válna belőle.


És most ismerd meg Cameron Reedet.

Cameron számára a népszerűség, és a figyelem szinte már a lételemévé vált. Mint a baseball csapat kapitánya, mindenki ismeri őt az iskolában, és istenítik. A lányok többsége már attól elalél, hogy ránéz. Sármos  kinézetével akkor csábítja el a lányokat, amikor csak akarja, és azt, akit akar. Eddig bármelyik lánnyal próbálkozott, beadta a derekát, és könnyedén ágyba vihette. Ám Allisonban kihívást lát, ugyanis akárhogy próbálkozik, a lány nem törik meg könnyen. Csodálatos terve az, hogy barátként közelít felé, és csak aztán csap le rá. De ahogy egyre jobban megismeri, rájön, hogy ő nem csak egy egyszerű lány.

Közös útjuk során egyre több mindent tudnak meg egymásról, és egymás múltjáról, ami akár katasztrófához is vezethet. Az együtt töltött idők során mindketten rájönnek, hogy már nem csak barátok, és nem csak egyszerű vonzódás van közöttük. De vajon letudják együtt győzni a múlt árnyait, vagy külön kell válniuk?

Nyomokban

Jezusom,szinte mar a kedvenc konyvem,pedig meg alig kezdted el. Egyszeruen tokeletes.. Meg annal is tobb. Imadom❤
Me-meow0 Me-meow0 Oct 04
Nagyon jól elkezdted az egészet. Tetszik a visszaemlékezés. Mennyi idős vagy ha szabad kérdezni? Nagyon ügyi vaagy!!!
p_mimo p_mimo Sep 19
Husii! 1imadom mint az oszes tobbi elkezdett konyvedet 2folytasd 3♥♥