Iman Hannan [Ongoing]

Iman Hannan [Ongoing]

16.1K Reads 377 Votes 13 Part Story
zoe By Zoejayden Updated Dec 19, 2016

Author note: Author nak mintak maaf kepada para readers sebab terdelete cerita isteriku paling sexy. Bukan salah Author , tapi salah wattpad. Author sedih banget. Hehe ngomong indon sih. So , author buat baru. And author dah ubah jalan cerita sikit and tambahkan sedikit perencah  ikan bilis dan telur goreng dalam cerita kali ni. Author nak cakap , author dah olah balik story ni dan isinya mungkin akan jadi lebih padat macam kek vanilla. And author dah tukarkan nama watak dan tajuk. Daripada gula-gula 50 sen kepada gula-gula 4 ringgit. Huhu harap enjoy readers no stress-stress. One more anggaplah ni IPS Series 2.
  
  
  Iman Nur Hannan. Gadis bersaiz XL yang menyukai Imran Hafiz seorang jejaka idaman malaya di sekolahnya. Iman yang merupakan seorang gadis berbadan besar tetapi kaya dan pandai. Ketinggian Iman pula ialah 160 cm , ketinggian Imran pula ialah 175 cm dan beratnya pula 50kg. Manakala berat Iman pula ialah 78kg. 
  
  Sebaik sahaja Iman menghabiskan pelajarannya di tingkatan 3 , Iman berpindah ke luar negara mengikut nenek dan datuknya yang menetap di New Zealand. Selama 5 tahun di sana , Iman telah mengguruskan tubuhnya. Badannya yang dahulu bersaiz XL berubah kepada saiz M. Dengan tubuh yang langsing dan ketinggian yang padan. Dia mempunyai tubuh ideal dan di idamkan setiap Wanita.
  
  Selepas 5 tahun tinggal di New Zealand , Iman pulang ke Malaysia sebagai orang lain. Dia lebih cantik dan menarik. Selepas seminggu Iman di malaysia , Iman di kejutkan dengan berita Dia bakal di kahwinkan dengan seorang lelaki bernama Imran Hafiz. Iman fikir mungkin nama jejaka itu sama dengan nama ex 'Crush'nya. Tapi sangkaannya meleset sama sekali. Jejaka tersebut sememangnya Imran Hafiz semasa dia di sekolah menengah dahulu. Dapatkah dia bertahan dengan sikap Imran? Adakah Imran sudah jauh berubah?
  
  "Amboi Iman makin seksi sekrang"- Imran Hafiz

aqil_gloire aqil_gloire Jan 10
Salam nak promote citer toku mahana in my heart citer bru sya