BANGLYZ KENA KAHWIN ?! (Completed)

BANGLYZ KENA KAHWIN ?! (Completed)

10.6K Reads 898 Votes 23 Part Story
vera By tsha__ Completed

lovelyz dan bts adalah musuh tradisi dari kecik sampailah sekarang ..mereka adalah jiran .  Hubungan Mak bapa diaorang baik seperti adik beradik. Anak anak diaorang pulak?! Pftt bagai anjing dengan kucing. Sehari tak sah bergaduh.
Sebabkan mak bapak diaorang dh naik pening pening kepala. Mereka menyatukan anak anak teruna mereka dan anak anak dara mereka. Apakah yang berlaku jika mereka dipaksa kahwin ? Boleh kah diaorang setuju ? 

Baca ff author . Dan jangan lupa vote dan comment. #silent reader haram untuk baca . 

1. Babysoul&rapmon
2. Jin&jin(myungeun)
3. Sujeong&V 
4. Jhope & mijoo 
5. Jungkook&yein
6. Jimin&kei
7. Suga&jiae. 
Jisoo ? Adalah partner dia hahahahahaha.

Ost  Banglyz kene kahwin 
My girl -Infinite F
Qna- Tiffany and Hee Joon. 
Yoona - The wind Blows. 
Lovelyz - Hide and Seek. 
Baek ji young - I won't Love. 
Park bo ram - Falling. 
Jungkook - Beautiful (ost goblin cover)
Jin - Gone
Kei - Love is like that

  • 2jin
  • banglyz
  • bts
  • hojoo
  • jeongin
  • keimin
  • lovelyz
  • taejeong
HyeeunHan HyeeunHan Nov 09
Tak ada kerja lain ke V oiii Sibuk nak bagi kucing makan ubat diet jimin ,Siap jual kuali kesayangan jin dan siap gantung boxer suga depan rumah lovelyz pula tu dah ada 3 kesalahan kau tahu V ?
Soulyz_1810 Soulyz_1810 Sep 18, 2016
BERUK....! #terlepas cakap
                              
                              Mijoo/Jhope : what?!!!!
                              *datang sambil bawa kuali JIN 
                              
                              Hehe nothing~^\\\^
                              *buat muka baik plus innocent
                              Plus x bersalah lgsg.
                              
                              Mijoo/Jhope :Salah dgr kowt...
                              *pergi tempat lain
                               #selamat x kena attack hahaha #Sorry over unnie....>\\\<
Soulyz_1810 Soulyz_1810 Sep 18, 2016
Best ff awak ni~ I will wait for your update author-nim~~~! Like the storyline! ^^