Introducing Tap by Wattpad!
Discover addictive chat stories from your favourite Wattpad writers that will make you go 😮😍🔥
CHECK IT OUT
i need ur love [HIATUS]

i need ur love [HIATUS]

42.7K Reads 3.7K Votes 31 Part Story
- By _hyacthus Updated Jan 27

👻👽
Dia, 
lelaki yang sombong
Kejam
Benci kepada Ji hyo.

Tapi, disebabkan satu kesalahan
Segalanya berubah.

"Aku akan pastikan aku yang akan kau pilih"

Dia, 
Perempuan yang annoying
Gedik
Obses dgn Chanyeol.

Tapi, disebabkan hatinya sakit
Segalanya berubah.

"Kau ingat kata2 aku sampai mati, AKU TAK AKAN PERNAH MAAFKAN KAU!"


#10 in fanfiction [061216]
© hak milik zyasminos_👻
No plagiat.

GhostKpoperz GhostKpoperz Sep 14, 2016
😂😂 best aaa author..... Update lagi author.... 😂😂 prince charming x fiona??😂😂 uuu…jihyo mint kt chan…daebak aaa....
inid265 inid265 Dec 30, 2016
itu baru bukak 1 cm kalau bukak lagi luas agaknya runtuh sekolah dgn jeritan  yeoja tu.
-JammyChimz -JammyChimz Sep 14, 2016
Alamak... Saya ter-delete comment tadi 😅😅 so, saya nak cakap ff ni best. Teruskan update !
_hyacthus _hyacthus Sep 16, 2016
Author pun sebenarnya tak leh nak bayang.. Author just tulis.. Hahaha😂😂✌✌
yuni_yerin yuni_yerin Sep 14, 2016
Nextt thorr daebakk..sorry tkleh balas mesej tadi sbb ada problem..BTW cita ni best
-JammyChimz -JammyChimz Sep 14, 2016
😂😂😂 " fiona kau dah sampai " " bertumar jadi Shrek " okay ayat ni win 😂😂