For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Who are you?

Who are you?

10.9K Reads 498 Votes 44 Part Story
Sunni By Sunni00 Completed

En jente med navn Maria Adams flytter til California. Hun er 17 år. Langt blondt hår, med en blanding av svart og grønne øyne. Hun har en regel, og ALDRI bli knust av en gutt igjen eller blande seg opp i noe kjærlighets tull.
 
 Maria var alltid en glad og fornøyd jente. Øynene hennes hadde en klar grønn farge, helt til hendelsen. Moren til Maria skulle hente lillebroren hennes. Felix i barnehagen. Veien var glatt og hun kolliderte med en annen bil. Nå er det bare hun, storebroren Andreas faren deres igjen. Man kan ikke akkurat si at faren deres er noe rollemodell. 
 
 For det meste av tiden satt han på sofaen, drakk og så på TV, mens Maria og Andreas jobbet for å ha mat og varme i huset. Av og til slo faren til dem om de ikke hørte etter, eller bare var for full. Jeg har ikke blitt slått så veldig mange ganger, for broren min pleier og redde meg for slagene. Noe jeg setter pris på. 
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Etter hendelsen med foreldrene og broren, forandret hun seg fullstendig. Øynene var ikke lenger den klare grønnfargen. Nå var de svart, med et hint av grønn. Hun gikk for det meste i hvite og svarte klær. Oppførselen var litt av den same fra før. Sarkasmen og den lille frekkheten i stemmen hennes. Alt av følelser stenger hun inne, og lar ingen gutter komme nær henne. Untatt broren hennes Andreas.
 
 Dette er en fortelling om hvordan livet blir etter hun flytter til en helt ny plass, for å starte på nytt. Der hun holder på hemmeligheten om fortiden hennes. Men en dag møte byens største bråkmaker og badboy. Vil Maria klare seg når verden hennes blir snudd opp på hodet, og vil hun klare og holde den ene regelen hun har?

 • badboy
 • drama
 • goodgirlandbadgirl
 • norsk
 • romantikk
 • ungdomsfiksjon

No comments listed yet.