3V

3V

4.1K Reads 419 Votes 37 Part Story
R By nadhsuR Updated 10 hours ago

Seorang lelaki bernama Tengku Kauken Atipu yang terpaksa berkahwin dengan seorang gadis kampung. Orang kaya, mak mertua jahat, kereta BMW 10 bijik satu rumah, kawin paksa, cerai, kawin balik, semua tu takda dalam cerita ni jangan risau. Kalau kau cari cerita cerita macam tu try lah baca dulu mana tahu kut kut ada dalam cerita ni. Manale tahu enn

Never say never *wink wink
_________________________________________

Cerita ini berkisahkan kehidupan Aku di alam Universiti.

Aku yang mempunyai 3 suara yang berbeza. 3 suara dalam 1 badan. Merekalah lawan dan  jugalah kawan. Hitam dan Putih.

#69 Teen Fiction (09/11/2017)
#73 Teen Fiction (22/06/2017)

PyonInspirit PyonInspirit Sep 30, 2016
Nice rush nice 👏👏 waiting for the next onee ( ´ ▽ ` )
Anna_AlFaqir Anna_AlFaqir Oct 16, 2016
Maigad 😂😂😂 tisu arr hati kau tam... ingat hitam hati hardcore.
Anna_AlFaqir Anna_AlFaqir Oct 16, 2016
Haha haha. Syaithon nyeeee kakak. 😂😂😂 patut sujud syukur sikit adik dia masih lurus. Hahahaha.
Anna_AlFaqir Anna_AlFaqir Oct 16, 2016
Aku rasa semua orang ada mende camni dalam diri diorang kan? Depends on diri sendiri nak ikut yang mana satu. Walaupun aku rasa aku selalu ikut yang evil tu lah. Ke aku je pelik sama macam budak ni? 😂😂😂
Anna_AlFaqir Anna_AlFaqir Oct 16, 2016
Daddy... daddy cool.. ok. Cool giler abah dia fist bump. Ayah aku fist bump tu mende pun dia tak tau. Hahahaha