NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[C] I'm Taehyung's Sasaeng | K.T.H

[C] I'm Taehyung's Sasaeng | K.T.H

29.3K Reads 2.6K Votes 21 Part Story
Taehyung❤Jihyo By taehyo3015 Completed

□Mengisahkan cerita tentang Song Jihyo seorang peminat yang gila bagi Kim Taehyung. Disebabkan satu deal yang dilaksanakan di antara mereka telah membuatkan rasa cinta di dalam diri Taehyung tiba-tiba muncul sepanjang mereka bersama. Tetapi tanpa pengetahuan Taehyung, Jihyo telah menyimpan satu rahsia. Satu rahsia yang sangat besar dan mampu mengejutkan orang ramai.


Cast: Song Ji Hyo/Kim Taehyung/Oh Sehun
Author: Jihyo_bts23
Status: RE-MAKE

haterjung haterjung Apr 14
Kenapa shipkan dengan sehun?  Jihyokan dah tua?  Tah paepalh kau ni
VelvedyAi VelvedyAi Oct 03, 2016
Fuh,ayat mengancam!! Naik meremang bulu roma..Btw,dorang kat dorm en?Mcam mana Hyo boleh tahu eh?Takkanlah Jihyo....OMO😱😱😱
Kim_Lyan Kim_Lyan Sep 14, 2016
Mak aii, takut ya amat siuut bile baca bab ni ::>_<::
                              Btw part 1 ni memang okay sesangat author! Keep update and fighting!! Huhu tak sabar betul tuk chap seterusnyaa ♥♥
Kim_Lyan Kim_Lyan Sep 13, 2016
Ji Hyo, what are you doing to Taehyung oppa? T,T
                              Btw best giler author, tak sabo nak tunggu chap seterusnyaa. Hwaiting!! ≧﹏≦