Boyfriend Aku Psycho (1)

Boyfriend Aku Psycho (1)

149K Reads 8.9K Votes 44 Part Story
I.T By arsdnil Completed

Aku dan dia memang rapat sejak kecil dan sudah menjadi lebih daripada kawan. 

Satu peristiwa hitam yang tak dapat aku lupakan dan telah membuat diriku berubah menjadi psycho. 

Di kolej ramai pelajar takut bila nak dekat dengan aku. Dan ada juga pelajar yang mengejek aku. Aku pernah membuat satu perkara yang tak sepatutnya di kolej. 

Aku mencari seseorang. Seseorang yang telah menghancurkan hidup aku. Aku nak bunuh dia. Ya. BUNUH!!

Dan aku tak sangka orang tu ialah...



Aku nak bunuh dia tapi tak boleh. 

Bunuh?? Atau?? Sebaliknya??

  • aris
  • dendam
  • fabulousawards2017
  • irsa
  • kolej
  • mystery
  • psycho
  • thriller
whozAidib_ whozAidib_ Jan 21
Perghh simple gile doctor tu jwp.. Aduhh kacau daun lh.. Bru je nk emo baca.. 😂😂😂😂💓🔥
FabulousAwards2018 FabulousAwards2018 Dec 08, 2017
Kami dapati novel anda menarik, jika anda ingin mengetahui sejauh mana kehebatan novel anda, marilah sertai challenge ini
safierina safierina Sep 13, 2016
Kau gila rafi asyik comment cerita org tk pnt hahaha 😈😈😈😈 gila punya jantan so so khas adik tersyg kau maria # jgn kecam oky
xoxmizzxox xoxmizzxox Dec 12, 2016
Senang betul dia pergi toreh tangan diorang kan... diorang memang tak pandai pertahankan diri diorang ke?... biasanya 3 orang lawan 1 mesti ada pertarungan kan... hm... maybe awak dah terlepas part pertarungan tu... hm... apa apa ajelah
marsya19 marsya19 Feb 14, 2017
perangai aq lh ni...haha..seriously..aq mmg bwk brg rahsia dlm poket tu..bila spotcheck beg...dorg x tau aq bwk