æ. + bts

æ. + bts

33K Reads 7.9K Votes 36 Part Story
kelapadotcom By kokokun- Completed

Dia adalah kawan yang periang dan ambil berat tentang kawannya. 

Tapi, disebabkan 'dirinya yang lain', dia gagal mengawal dirinya dan tanpa dia sedari, dia telah membunuh satu persatu kawannya.

"Are you started to think that's me?"

"There will be no longer YOu."

ㅡ Written by Author Kokokun.

{Complete ㅡ 2016}

TaeMie99 TaeMie99 Nov 13
Huaaa aku ketinggalan sbb espiyemm...nsib baik terdetik stalk kau nak tengok ada crita bru ke tok
JungKookiez_ JungKookiez_ 7 days ago
Oh ma gad and kau selamba dek je my second bias maninggal ? Haha
vaehyung- vaehyung- Nov 01
de heCk duh ape ni sia, KASIHANILAH HUSBAND KU WOI KNP DIA MATEYYYY I STILL NEED KASIH SYG DIA PUIH
MochiChi_ MochiChi_ Nov 05
Ok, ni sangat tak adil... MENGAPA HASBEN AYEE JGK YG PERLU MENGHADAOI SEMUA YINI??😭😭😢