NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
CINTA PENGAWAS

CINTA PENGAWAS

6.6K Reads 343 Votes 9 Part Story
Qistina By misshumble_ Updated Mar 12

P. Sekolah atau P. Pusat Sumber atau P. Surau

Yang dapat memikat hati Si Dia.

Well I akan intro jejaka itu.

Raif. Si pengawas sekolah dan anak cikgu kepada Cikgu Pustakawan. Cool orangnya. Penyayang. Tapi... gaya yang diperolehai boleh buat perempaun cair. rambut yang sentiasa pacak kedepan. Aww. Tetapi perangai dia yang suka buli aku buat aku benci pulak tengok muka dia. Tapi kalau tak tengok rindulah pulak

Irfan Aidil . Si jejaka berlagak tetapi siapa tahu dalam hati ada taman. Mempunyai adik lelaki bernama Arfan. Dan Agak sombong dengan budak baru atau Tingkatan rendah. 

Zun Haikal nama sedap tetapi perangai macam haram jadah. Anak kepada seorang ustazah di sekolah mereka. 
Suka buat bibir muncung. Kadang-kadang aku rasa macam nak iron je bibir dia tu(author melebih)

Sinopsis dekat first part


11-8-16

Yaya_Jbwckz Yaya_Jbwckz Sep 11, 2016
Sinopsis je ke? Cerita blum buat lg ea? Sbb bunyi dh mcm Best.. anyway teruskn usaha.. 😊 chill..