CINTA PENGAWAS ( Hold On )

CINTA PENGAWAS ( Hold On )

18.3K Reads 1.1K Votes 16 Part Story
💐 By qwtrxxnana_ Updated Oct 21

P. Sekolah atau P. Pusat Sumber atau P. Surau

Yang dapat memikat hati Si Dia.

Well I akan intro jejaka itu.

Raif. Si pengawas sekolah dan anak cikgu kepada Cikgu Pustakawan. Cool orangnya. Penyayang. Tapi... gaya yang diperolehai boleh buat perempaun cair. rambut yang sentiasa pacak kedepan. Aww. Tetapi perangai dia yang suka buli aku buat aku benci pulak tengok muka dia. Tapi kalau tak tengok rindulah pulak

Irfan Aidil . Si jejaka berlagak tetapi siapa tahu dalam hati ada taman. Mempunyai adik lelaki bernama Arfan. Dan Agak sombong dengan budak baru atau Tingkatan rendah. 

Zun Haikal nama sedap tetapi perangai macam haram jadah. Anak kepada seorang ustazah di sekolah mereka. 
Suka buat bibir muncung. Kadang-kadang aku rasa macam nak iron je bibir dia tu(author melebih)

Sinopsis dekat first part


11-8-16

  • benci
  • enemy
  • entahlah
  • gaduh
  • pengawas
shahirarz shahirarz Sep 10
honestly aku bagitahu,terima kasih puji aku anggun..syira ke haira?
Yaya_Jbwckz Yaya_Jbwckz Sep 11, 2016
Sinopsis je ke? Cerita blum buat lg ea? Sbb bunyi dh mcm Best.. anyway teruskn usaha.. 😊 chill..