NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Kyyhkysetkin Oppivat || Ziall Horlik

Kyyhkysetkin Oppivat || Ziall Horlik

2.3K Reads 339 Votes 9 Part Story
emma By weirdodarkness Updated Dec 29, 2016

olin sairas. en kyennyt liikkumaan. makasin paikoillani, painoin reisiäni kohti rintaani. tärisin hieman, en jaksanut pukea pitkähihaista. vatsani kurni, en jaksanut nousta syömään. koeviikkokin lähestyi tunti tunnilta, ja minä vain makasin.
en kyennyt liikkumaan, olin sairas..

Tuo eturivin pieni pörröpää, jonka silmät kimaltavat kauniisti. Mutta yhtäkkiä hänen silmiensä kaunis tuike kuolee. Miksi? Mitä hänen päässään liikkuu, miksi hän on surullinen? Minun täytyy saada tietää, en saa häntä mielestäni..

•

Tarina pojasta, joka ei osannut hakea apua, ja miehestä, joka halusi auttaa.varoitus: masennus ja itsetuhoiset ajatukset.
paras rank tähän mennessä: #34

sateinensielu sateinensielu Sep 10, 2016
Dkdjdbkdbdk Kuulostaa niin mielenkiintoselta. Ootan innolla!❤
tunteetonprinsessa tunteetonprinsessa Sep 10, 2016
oi tää oli ihana!! 😍😍😍 mulle on ihan sama onko minä vai hän kertojalla, tee miten parhaaksi näät. 😇 ihana alotus tälle, uskon et täst tulee yhtä hyvä ku unspoken wordsistä. ❤
imcoffeeaddict imcoffeeaddict Sep 10, 2016
oioi tää prologi oli jo ihan herkkua, ootan tätä niin innolla. teksti edelleenki yhtä mahtavaa ku mitä ennenkin, rakastan.
-WeirdGirl- -WeirdGirl- Nov 03, 2016
Mä nään ilman laseja paremmin kun laseilla (en kyl tosin omista sellasia) mutta mun silmät on vähän liian kosteet(?) kokoajan, joten lukeminen saattaa olla vaikeeta. Se on vähän niinku yrittäis lukee jotain kyyneleet silmistä valuen :)
tunteetonprinsessa tunteetonprinsessa Sep 13, 2016
ei tää ainakaa mun mielest ollut yhtään tylsä! 😚 tosi hyvä eka luku. ❤ kirjoitat tosi taitavasti ja tätä on ihana lukea. 👼 ootan innolla uutta lukuu. 💕💕🙊
maijastylinson maijastylinson Sep 10, 2016
Vaikuttaa tosi hyvältä, sun kirjotustyyli on rakkautta ja osaat kirjottaa nii aidosti ja eläytyvästi, tykkään jo nyt ♡