NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
DHIANA ✔

DHIANA ✔

1.3M Reads 5.4K Votes 11 Part Story
PWINCESS AMMAWA By AmmaraAyyash Completed

Start : 9 sept 2016
End : 17 oct 2016

INI KISAH DHIANA & NIK FATAH

Kehadiran dia mengusik naluri wanitaku
Mengajar aku bernafas dengan baik
Dan.. 

Memberi aku berjuta cinta agar aku tidak mampu mengemis cinta lelaki lain.

Tetapi layakkah wanita seliar aku merasai nikmat dicintai lelaki sepertinya? Disaat kisah silam penghimpit aku cuba menafikan cinta dan disaat cinta bersemi ku pulaukan rindu yang bertandang. 

WARNING 18SX STORY

⭐HIGHEST ACHIEVMENT  #1 in romance

KembangSetaman KembangSetaman Sep 09, 2016
sis? Alohaa tu ada kat melaka ke,  kat tmpat lain pun ada jugak?? hahahaha...
millah257 millah257 Oct 15, 2016
ok adik..kat mobile kakak tak boleh baca. Lappy, all content available. kakak baca balik lah dari mula.
davienstory davienstory Oct 17, 2016
Hahaa.. Ini siswi bandel dimana-mana ada yaa... Hahaha... Smangat menulis Thor.. Izin.baca cerita ini yaaa. Ditunggu karya selanjutnya. :-D
davienstory davienstory Oct 17, 2016
Whoaa.. Ternyata memang badgirl ya si Dhiana.. 
                              Hebat Author bisa membuat detail begini. Aku juga sdng bikin project cerita gadis nakal seperti ini, tp feel nya sepertinya kurang...
                              Mohon bagi ilmunya dong Thor hehehehe.....
                              Smngaat menulis Thor..