Arliana Dahlia

Arliana Dahlia

26.8K Reads 1.7K Votes 35 Part Story
amanyafndy By amanyafndy Updated Jul 05

Kenapa engkau mesti pergi ketika hati sudah dapat menerima sepenuhnya?


Sedikit ringkasan cerita ; Syaril yang sudah memasang niat untuk memperisterikan Arliana kini semakin buntu untuk membuat keputusan apabila bekas kekasih lamanya hadir kembali untuk menebus segala kesalahan. Segala persiapan untuk majlis perkahwinan sudah tersedia, tetapi adakah Syaril masih dengan niat lamanya? Dengan penyakitnya yang semakin teruk, adakah dia mampu untuk menjaga Arliana dengan sebaiknya selepas mereka bernikah nanti? Disebabkan takut untuk melukai hati gadis itu, Syaril membuat keputusan untuk membatalkan pernikahan itu dengan serta merta dan meneruskan hubungannya dengan Nadya, si bekas kekasih.


Notes ; I'm so sorry sebab hanya boleh bagitahu sikit je part ringkasan cerita tu sebab I sendiri tak tahu macam mana ending dia but it's okay, I'll make it perfect hehe! 😇💕


🚫 Bab-bab depan hambar so I amik keputusan untuk edit but don't worry cause bab-bab yang lain tu dah cukup memuaskan untuk uolls semua baca HAHA

No comments listed yet.