AYAT -fakta! pernah Tak? Btl Tak?

AYAT -fakta! pernah Tak? Btl Tak?

243K Reads 17.3K Votes 200 Part Story
sarahsan By ohcatwolf Completed

AYAT :
→fakta!
→pernah tak?
→betul tak?

^nk ayat fakta,pernah tak or betul tak di sinilah.Ada yang copy ada yg sendiri bikin.


(* semua ni harian yang sis lalui*)


*RANKING*

10 in poetry (16/11/16)
9 in poetry ( 15/11/16)
13 in poetry (29/1/17)
7 in poetry (31/1/17)
4 in poetry (1/2/17)
6 in poetry (4/2/17)
5 in poetry (7/3/17)

  • betultak
  • boy
  • copy
  • fakta
  • girl
  • kawan
  • keluarga
  • pernahtak
  • random
  • sendiribikin
bbaekyoons- bbaekyoons- Mar 08
last year ni aku . memang kna plau ah sbb besfriend lagi dua brkepit je.. pstu bila aku jln sesorang ckp ' wey marah ke ' ergh.
Beautaefool- Beautaefool- May 27, 2017
Pernah..tapi biasanya kat sekolah masa perhimpunan tu,masa tu la nak buat kerja sekolah😂
sky_emily06 sky_emily06 May 10
SY tk... SY bestfriends berempat jadi ok lh tu... dulu bertiga jadi hal tu mcm btl
Taebby_95 Taebby_95 Feb 10
Dulu ade 4 org sekarang tiga sorang pindah n saya selalu dipalau kan memasing sibuk😔
bangtanfriedchicken bangtanfriedchicken Dec 11, 2017
betol sangat wehhhhhhh...selalunya aku la yg palau kawan aku ahahaha