AYAT -fakta! pernah Tak? Btl Tak?

AYAT -fakta! pernah Tak? Btl Tak?

173K Reads 12.3K Votes 200 Part Story
sarahmohdfadzir By cattwolf Completed

AYAT :
→fakta!
→pernah tak?
→betul tak?

^nk ayat fakta,pernah tak or betul tak di sinilah.Ada yang copy ada yg sendiri bikin.


(* semua ni harian yang sis lalui*)


*RANKING*

10 in poetry (16/11/16)
9 in poetry ( 15/11/16)
13 in poetry (29/1/17)
7 in poetry (31/1/17)
4 in poetry (1/2/17)
6 in poetry (4/2/17)
5 in poetry (7/3/17)

  • betultak
  • boy
  • copy
  • fakta
  • girl
  • kawan
  • keluarga
  • pernahtak
  • sendiribikin
svtzuyu svtzuyu Jun 14
Tak ah aku kalau yg lagi satu menyampuk aku bagi amaran keras cewah ek aku cakap eh aku tak habis cakap lagi an and then buat jelingan maut and then diorang diam ah hahahahah
Pernah..tapi biasanya kat sekolah masa perhimpunan tu,masa tu la nak buat kerja sekolah😂
Bukan akulah😂😂sebab aku pandai amik kesempatan..tapi biasanya aku guna cara gedik😂😂kengkadang nak terjeluak jugak bila aku buat aksi gedik..cam pape tah😂😂
ideabilott ideabilott May 31
Aq nama je 4 orang , tapi berkawan nya 3 aq di palau susah baru carikaq . Aq simpan je sampai waktu nya aq luahkan
ttaeobokki- ttaeobokki- Aug 09
klo bff 9 org lagi payah huhu. sume dok berpasang yg sorg uh ditinggalkan dibelakang.
ruzzanna ruzzanna Oct 13
Kawan ber5..tapi ber4 je rapat. Yg ke5 tu di palaukan..ape nasib..