AYAT -fakta! pernah Tak? Btl Tak?

AYAT -fakta! pernah Tak? Btl Tak?

149K Reads 11.1K Votes 200 Part Story
sarahmohdfadzir By cattwolf Completed

AYAT :
→fakta!
→pernah tak?
→betul tak?

^nk ayat fakta,pernah tak or betul tak di sinilah.Ada yang copy ada yg sendiri bikin.


(* semua ni harian yang sis lalui*)


*RANKING*

10 in poetry (16/11/16)
9 in poetry ( 15/11/16)
13 in poetry (29/1/17)
7 in poetry (31/1/17)
4 in poetry (1/2/17)
6 in poetry (4/2/17)
5 in poetry (7/3/17)

svtzuyu svtzuyu Jun 14
Tak ah aku kalau yg lagi satu menyampuk aku bagi amaran keras cewah ek aku cakap eh aku tak habis cakap lagi an and then buat jelingan maut and then diorang diam ah hahahahah
Bukan akulah😂😂sebab aku pandai amik kesempatan..tapi biasanya aku guna cara gedik😂😂kengkadang nak terjeluak jugak bila aku buat aksi gedik..cam pape tah😂😂
Aq nama je 4 orang , tapi berkawan nya 3 aq di palau susah baru carikaq . Aq simpan je sampai waktu nya aq luahkan
ttaeobokki- ttaeobokki- Aug 09
klo bff 9 org lagi payah huhu. sume dok berpasang yg sorg uh ditinggalkan dibelakang.
BT-BTS BT-BTS Mar 01
Betul.lps tu mula la ckp kena palau la apa la.prefer klau grup member lbih dr 3 k lg bgus xdela timbul isu tu
abby2705 abby2705 Jan 22
Bile jalan pergi kantin. 
                              Aku yg kat belakang tu rasa cam tak dipergunakan.
                              Tapi untunglah.
                              Bile ade kumpulan laki Popular  lalu,mesti tegur aku::>_<::