Nu pot!《vol. 2》

Nu pot!《vol. 2》

17.9K Reads 1.1K Votes 37 Part Story
Daria Alexandra Serban By DariaAlexandraSerban Completed

Dragostea se va îmbina cu ura , gelozia , setea de putere și pasiunea , iar Erika va trebui să treacă prin grelele încercări ale vieții de Lună supremă. Povestea de dragoste a părinților ei o să îi afecteze viitorul. Persoane din trecutul fetei se întorc pentru a o distruge. Un trecut despre care Erika nu știe nimic , trecutul pe care părinții nu şi-au dorit să îl spună. Iubirea îți dă aripi , iar Erika a plutit de atât de multe ori , dar aceste aripi i-au fost sfâșiate cu brutalitate de crudul adevăr. Erika își pierde încrederea în tot și în toate abandonând speranțele și irosind încrederea în oameni.

Cum o să decurgă lucrurile și ce va face Erika veți afla citind volumul 2.

 • actiune
 • dragoste
 • lupta
 • putere
 • varcolaci
 • volumul2
Angell_Angelique Angell_Angelique Sep 15, 2016
Era sufletul ei pereche nu? Și când vei mai posta fiindcă de abia aștept next-ul ești uimitoare 😍 😍 😘 😘 💋 💋 👅
MirabelaCtlina MirabelaCtlina Sep 25, 2016
Aceasta parte va fi o continuare a primei parti sau va fi cu totul alt ceva?
Anastasia-Zoe Anastasia-Zoe Sep 11, 2016
Imi place mult cartea ta!Bravo! Azi am terminat de citit volumul 1si mam apucat de volumul 2 , doamne ....am plans asa mult ,mai ales la sfarsit,cand am crezut ca Alexander o va lasa pe Mira sa moara....te felicit inca o data ,si continua sa scri pentru ca ai talent
Hernereta1963 Hernereta1963 Sep 11, 2016
Bună! Capitolul este chiar bun. Puține greșeli de scriere, dar te-ai mai perfecționat. Ai mai multă descriere și dialogul e mai bun, pot să spun. 
               Spor la scris!