For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
T'odio o t'estimo?

T'odio o t'estimo?

33.1K Reads 1.9K Votes 41 Part Story
Judith Espígol Aguilera By juudss_ Completed

Que passaria si et desterressin en un campament on el noi que més odies és el teu monitor, per culpa de que la teva mare es pensa que has perdut la virginitat amb el fill de la dona que va provocar el divorci dels teus pares? Aguantaríes en un lloc on és pitjor que el mismisim infern i els pares deixen als seus fills amb problemes d'autoestima i rebel·lia per així poder tornar a casa amb el cervell rentat com si fossin rates de laboratori? Podries suportar la tensió sexual odiosa per part del noi més idiota que coneixes, pero a la vegada et desperta una curiositat que mai havies notat? Tindries la suficienta paciència com per tenir tan d'orgull com per passar tot l'estiu allà? Viuries sense desesperar-te en el campament GoodSide?


L'Ashley és una noia que ho ha passat molt malament en la seva vida, tot va començar quan el seu pare va decidir abandonar-la, llavors va tindre un accident que li va impedir fer el que més necessitava i a l'Institut la cosa noo millorava, una persona sempre li feia la vida impossible. Per aixo quan l'envien en un campament les coses li van millor, pero també empitjoren fins arribar al punt de no poder més, pero ell sempre l'aixeca i la fa seguir endevant, ell és el que ella necessita i ell la necessita a ella.

_________________________________________

Tots els drets reservats.
Si hi ha alguna copia o plagi del llibre serà afectada per perverses infreccions i el karma. 
Sigueu oroginals i no copieu histories anda! A mes si algu vol fer una historia semblant o del mateix tempa cap problem pero q no es noti q s'assembla. No se canvieu largumentu una i tambe q no s'assembli el nom del campament. 
Q a mi més ben igual el que la gent escrigui tothom es lliure però em va portar mé d'un any acabar el llibre i que tot quadres.

 • adolescents
 • amor
 • campament
 • estiu
 • odi
 • por
 • problemes
 • rebeldia
 • superació
 • teenfiction
ReJj1713 ReJj1713 Jun 04, 2017
Es molt interessant, m'encanta! Generalment no llegeixo historias hetero, peró vaig encontrar aquesta i per curiositat vaig obrir i em va encantar. Vaig a continuar llegint!
cucharaninja cucharaninja Dec 28, 2016
Sols he entrat a aquest escrit perquè estava en català. Per fi en trobe alguna! Per cert, el primer capítol m'ha agradat molt, continuaré llegint ;D