2 Husband [ Kim Taehyung ] [ C ]

2 Husband [ Kim Taehyung ] [ C ]

2.2K Reads 321 Votes 29 Part Story
KimTaehyung ⊙﹏⊙ By cookieskookie_ Updated Nov 08

" KYAA !!! OPPA SARANGHAE !!!! " 

" Berhentilah sayang .. Bising " 

" Diaorang Handsome Tahu?! Handsome Kyaa !! " 

" * Sigh * " 




" Awak " 

" Apa " 

" Saya Ni kan Depan Mata Awak .. Kenapa awak sibuk tengok gambar org lain? " 

" Hello! awak tak  boleh halang tengok gambar ' Husband  kedua ' Saya ! " 

" Mworago?! saya husband awak ! " 

" Diaorang husband kedua saya ! " 

" Saya pun dari boy group paling popular kat seluruh dunia juga tau ! "

" Group awak tak boleh lawan group kesayangan saya .. " 




× Isteri seorang kuat berfangirling? Yaa.. Itulah dihadapi oleh si suami apabila si isteri sibuk dengan ' Suaminya ' ... Si suami pun terkenal.. Tetapi si isteri tidak berminat.. Group orang lain pula dikerjanya . . 

× Si suami juga seorang idol digilai ramai .. Tetapi bagi si isteri si suami ini hanya biasa biasa sahaja .. Mampukah si suami mendapatkan Perhatian lebih dari si isteri dan bersaing dengan ' Suami  kedua ' isterinya tu?


Story Ideas By : Hyunwonwoo_

Started ; 7 September 2016

Completed ; -

No comments listed yet.